akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Zabıta fırınları denetledi

ASAYİŞ 28.12.2020 - 22:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2016+ kez okundu.
 

Zabıta fırınları denetledi

Zabıtadan fırınlara denetim   Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında fırınlara geniş kapsamlı denetim gerçekleştirdi. Ürünlerin gıda güvenliği ve hijyen açısından incelendiği denetimlerde, üretilen ekmeklerin belirtilen gramaja uygun olup olmadığı da denetlendi.    Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirdi. Ekipler bu kapsamda 56 saatlik kısıtlamada kent genelindeki fırınları denetimden geçirdi. Zabıta ekipleri, fırınlarda gıda güvenliği ve hijyen açısından kontroller gerçekleştirirken, ekmeklerin gramajlara uygun olup olmadığını da denetledi. 

Zabıtadan fırınlara denetim

 

Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında fırınlara geniş kapsamlı denetim gerçekleştirdi. Ürünlerin gıda güvenliği ve hijyen açısından incelendiği denetimlerde, üretilen ekmeklerin belirtilen gramaja uygun olup olmadığı da denetlendi. 

 

Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirdi. Ekipler bu kapsamda 56 saatlik kısıtlamada kent genelindeki fırınları denetimden geçirdi. Zabıta ekipleri, fırınlarda gıda güvenliği ve hijyen açısından kontroller gerçekleştirirken, ekmeklerin gramajlara uygun olup olmadığını da denetledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.