Yüreğir Spor Kompleksi’ne Gençlerden yoğun ilgi!

SPOR 28.04.2022 - 07:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2231+ kez okundu.
 

Yüreğir Spor Kompleksi’ne Gençlerden yoğun ilgi!

“Bir zamanlar Çukurova” dizisinde de rol alan, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda 3.lük derecesi bulunan Özer Tetik, Yüreğir Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi’nde fitness hocalığı yapıyor. Uluslararası Hakem ve Spor Kompleksi’nin başantrenörü Nihat Söyler ile birlikte Yüreğirli gençleri eğiten Özer Tetik, toplam 260’ı bulan sporcuya hizmet ediyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’in sağladığı imkanlarla, spor yapma imkanı bulan ilçe gençliği, kötü alışkanlıklardan uzak kalmak ve sağlıklı vücuda ulaşmak için spora yöneliyor. Söyler ve Tetik antrenörlüğünde yaz sıcaklarına hazırlanan ve fit bir vücuda sahip olmak için ter döken gençler; deneyim sahibi ve idol olarak gördükleri Söyler ve Tetik’e teşekkür etmeyi ihmal etmiyor.

“Bir zamanlar Çukurova” dizisinde de rol alan, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda 3.lük derecesi bulunan Özer Tetik, Yüreğir Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi’nde fitness hocalığı yapıyor. Uluslararası Hakem ve Spor Kompleksi’nin başantrenörü Nihat Söyler ile birlikte Yüreğirli gençleri eğiten Özer Tetik, toplam 260’ı bulan sporcuya hizmet ediyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’in sağladığı imkanlarla, spor yapma imkanı bulan ilçe gençliği, kötü alışkanlıklardan uzak kalmak ve sağlıklı vücuda ulaşmak için spora yöneliyor.

Söyler ve Tetik antrenörlüğünde yaz sıcaklarına hazırlanan ve fit bir vücuda sahip olmak için ter döken gençler; deneyim sahibi ve idol olarak gördükleri Söyler ve Tetik’e teşekkür etmeyi ihmal etmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.