akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Yüreğir Memleket’te Sait Doğan seçimle iş başında!

SİYASET 12.07.2021 - 07:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1739+ kez okundu.
 

Yüreğir Memleket’te Sait Doğan seçimle iş başında!

Yüreğir Memleket’te Sait Doğan seçimle iş başında!   Memleket Partisi Yüreği İlçe Başkanı Sait Doğan, ülkenin gidişatının iyi olmadığını belirterek, daha iyi çalışmalara imza atması için Genel başkanları Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacaklarını söyledi. Doğan, “Adana’nın 15 ilçesinde partimizi arkadaşlarımızla elele vererek büyüteceğiz” dedi. Memleket Partisi Yüreğir 1’nci olağan kongresi parti il teşkilatında gerçekleştirildi. Parti genel merkezince atanan Sait Doğan, tek liste halinde gidilen seçimde başkanlığa yeniden seçildi. Divan başkanlığını Sadık Acı’nın yaptığı seçim saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Memleket Partisi İl Başkanı Başkanı Celal Güven, bugüne kadar Adana’da 8 ilçede örgütlendiklerini belirterek, kısa sürede buralarda tabela asmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İlçe kongrelerinden ikincisi gerçekleştirdiklerini anlatan Güven, Sait Doğan’a ilçe teşkilatlanmasını çok kısa sürede sağladığından dolayı teşekkür etti. Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğan, partisi için elinden gelenin en iyisini yapmanın gayretinde olduğunu söyledi. Yeni parti olduklarına dikkat çeken Doğan, insanları kazanmanın kolay bir iş olmadığını anlattı. Doğan, Eylül ayındaki kurultayın ardından partilerini el birliğiyle büyütmenin çabasına gireceklerine dikkat çekti. Memleket Partisi Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Sait Doğan (Başkan), Atilla Arat, Sıdıka Uçuk, Nevzat Işık, Mehmet Karabulut, Mehmet Kapar, Ramazan Demir, Serdal Arıcı, Abdulvahap Alyar, Mustafa Sürmeli, Selin Süğücük, Mehmet Sevil, Orhan Kılıç, Murat Toy, Mehmet Akçal, Erhan Güllüoğlu, Ahmet Bağlar. Kongreye, Memleket Partisi Parti Meclisi Üyesi Etem Eke ile Sarıçam İlçe Başkanı İrfan Sayar da katıldı. Bu arada, Sait Doğan’ı Kanaat Önderi Mehmet Kuran ile müteahhit Ziya Çiftçi de ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi. 

Yüreğir Memleket’te Sait Doğan seçimle iş başında!

 

Memleket Partisi Yüreği İlçe Başkanı Sait Doğan, ülkenin gidişatının iyi olmadığını belirterek, daha iyi çalışmalara imza atması için Genel başkanları Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacaklarını söyledi. Doğan, “Adana’nın 15 ilçesinde partimizi arkadaşlarımızla elele vererek büyüteceğiz” dedi.

Memleket Partisi Yüreğir 1’nci olağan kongresi parti il teşkilatında gerçekleştirildi. Parti genel merkezince atanan Sait Doğan, tek liste halinde gidilen seçimde başkanlığa yeniden seçildi. Divan başkanlığını Sadık Acı’nın yaptığı seçim saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Memleket Partisi İl Başkanı Başkanı Celal Güven, bugüne kadar Adana’da 8 ilçede örgütlendiklerini belirterek, kısa sürede buralarda tabela asmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İlçe kongrelerinden ikincisi gerçekleştirdiklerini anlatan Güven, Sait Doğan’a ilçe teşkilatlanmasını çok kısa sürede sağladığından dolayı teşekkür etti.

Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğan, partisi için elinden gelenin en iyisini yapmanın gayretinde olduğunu söyledi. Yeni parti olduklarına dikkat çeken Doğan, insanları kazanmanın kolay bir iş olmadığını anlattı. Doğan, Eylül ayındaki kurultayın ardından partilerini el birliğiyle büyütmenin çabasına gireceklerine dikkat çekti. Memleket Partisi Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Sait Doğan (Başkan), Atilla Arat, Sıdıka Uçuk, Nevzat Işık, Mehmet Karabulut, Mehmet Kapar, Ramazan Demir, Serdal Arıcı, Abdulvahap Alyar, Mustafa Sürmeli, Selin Süğücük, Mehmet Sevil, Orhan Kılıç, Murat Toy, Mehmet Akçal, Erhan Güllüoğlu, Ahmet Bağlar.

Kongreye, Memleket Partisi Parti Meclisi Üyesi Etem Eke ile Sarıçam İlçe Başkanı İrfan Sayar da katıldı. Bu arada, Sait Doğan’ı Kanaat Önderi Mehmet Kuran ile müteahhit Ziya Çiftçi de ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.