akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Yumurtalık'ta kaçak avcılara ceza kesildi.

GÜNDEM 28.03.2021 - 08:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1659+ kez okundu.
 

Yumurtalık'ta kaçak avcılara ceza kesildi.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Yumurtalık İlçesi Narlıören Mahallesinde bazı şahısların yasaklı ırk olan pitbull cinsi köpekler ile avlanması yasak olan oklu kirpi avladıkları bilgisi alınması üzerine bölgeye devriye ekipleri sevk edilmiştir. Belirtilen bölgede yapılan araştırmada (3) şahsın; Av Yasağının Olduğu Günde, Avcılık Belgesi Olmadan, Koruma Altındaki Yaban Hayvanını (Oklu Kirpi) Avladıkları tespit edilmiştir. Yumurtalık Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekiplerine bilgi verilerek ekiplerce; şahıslara 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanuna Muhalefet Suçundan (26.563,00 TL) idari para cezası uygulanmış, Yasaklı Irk Olan (2) adet Pitbull Cinsi Köpek ise Adana Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezine teslim edilmiştir.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Yumurtalık İlçesi Narlıören Mahallesinde bazı şahısların yasaklı ırk olan pitbull cinsi köpekler ile avlanması yasak olan oklu kirpi avladıkları bilgisi alınması üzerine bölgeye devriye ekipleri sevk edilmiştir.
Belirtilen bölgede yapılan araştırmada (3) şahsın; Av Yasağının Olduğu Günde, Avcılık Belgesi Olmadan, Koruma Altındaki Yaban Hayvanını (Oklu Kirpi) Avladıkları tespit edilmiştir. Yumurtalık Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekiplerine bilgi verilerek ekiplerce; şahıslara 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanuna Muhalefet Suçundan (26.563,00 TL) idari para cezası uygulanmış, Yasaklı Irk Olan (2) adet Pitbull Cinsi Köpek ise Adana Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezine teslim edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.