Yıldız Milli'ler seçildi.

SPOR 12.01.2021 - 14:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2592+ kez okundu.
 

Yıldız Milli'ler seçildi.

Yıldızlar Yüzme Milli Takım Seçme Yarışları Tamamlandı Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan müsabakalarda sporcular federasyonun belirlediği yüzme baraj derecelerini geçmek için yarıştılar. Pandemi nedeniyle bu yıl katılım sayısının sınırlı tutulduğu yarışmaları Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gençlik Spor Şube Müdürleri, Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Halil Akkaş, Türkiye Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül ve ASKF Adana Şube Başkanı Ahmet Bozan’da izledi.    Çintimar; “Gençlerimizin Başarıları İle Gurur Duyuyorum” Yarışmanın açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Muzaffer Çintimar, sporcuların başarıları ile gurur duyduğunun altını çizdiği konuşmasında şunları kaydetti. “Bu gün burada genç sporcularımızın Ay Yıldızlı forma için mücadele etmelerini izlemek bizlere gurur veriyor. Pandemi nedeniyle bu yıl her branşta olduğu gibi, sizlerde çok fazla etkilendiniz. Zaman zaman antrenman yapmakta sıkıntılar yaşandı. Ama artık bu virüsü hep birlikte yenip, yeni şampiyonluklara kulaç atma vakti gelmiştir. Ben hepinizi tek tek tebrik ediyor, yolunuz şampiyonluk olsun diyorum.” Sabri Şanlı; “Adana Yüzmede Milli Takımın Alt Yapısı Olacak” Türkiye Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, müsabakalar sonunda yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Tüm dünyada etkili olan Covid-19 maalesef bizleri de fazlasıyla etkilemiştir. Bu sebeple yarışlarımızı sınırlı sayıda katılımla yapmak zorunda kaldık. Ancak ülke olarak tedbirlere uydukça bu zorluğu da yakın zamanda aşacağımıza inanıyorum. Pandemiye rağmen, yaz döneminde İl Müdürlüğümüzce organize edilen ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında düzenlenen, yaz okulları ve yüzme kursları sporcu sayımızın artması noktasında oldukça faydalı olmuştur. Ayrıca alt yapıda Covid’siz günleri bekleyen birçok başarılı sporcularımız mevcut. Üç gün süren müsabakalarda sporcularımız federasyonun belirlediği baraj derecelerini geçmek için kıyasıya mücadele ettiler. Burada başarılı olan sporcularımız 21-24 Ocak tarihlerinde İstanbul’da yapılacak Şampiyonaya gitmeye hak kazanarak kentimizi temsil edecekler. Tüm başarıların ardında emekleri olan, sporcularımıza havuzları tahsis ederek, bizleri her konuda destekleyen İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar olmak üzere, tüm sporcularımıza ve onlara emek veren antrenörlerimize teşekkür ediyorum." 

Yıldızlar Yüzme Milli Takım Seçme Yarışları Tamamlandı

Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan müsabakalarda sporcular federasyonun belirlediği yüzme baraj derecelerini geçmek için yarıştılar. Pandemi nedeniyle bu yıl katılım sayısının sınırlı tutulduğu yarışmaları Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gençlik Spor Şube Müdürleri, Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Halil Akkaş, Türkiye Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül ve ASKF Adana Şube Başkanı Ahmet Bozan’da izledi.   

Çintimar; “Gençlerimizin Başarıları İle Gurur Duyuyorum”

Yarışmanın açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Muzaffer Çintimar, sporcuların başarıları ile gurur duyduğunun altını çizdiği konuşmasında şunları kaydetti. “Bu gün burada genç sporcularımızın Ay Yıldızlı forma için mücadele etmelerini izlemek bizlere gurur veriyor. Pandemi nedeniyle bu yıl her branşta olduğu gibi, sizlerde çok fazla etkilendiniz. Zaman zaman antrenman yapmakta sıkıntılar yaşandı. Ama artık bu virüsü hep birlikte yenip, yeni şampiyonluklara kulaç atma vakti gelmiştir. Ben hepinizi tek tek tebrik ediyor, yolunuz şampiyonluk olsun diyorum.”

Sabri Şanlı; “Adana Yüzmede Milli Takımın Alt Yapısı Olacak”

Türkiye Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, müsabakalar sonunda yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Tüm dünyada etkili olan Covid-19 maalesef bizleri de fazlasıyla etkilemiştir. Bu sebeple yarışlarımızı sınırlı sayıda katılımla yapmak zorunda kaldık. Ancak ülke olarak tedbirlere uydukça bu zorluğu da yakın zamanda aşacağımıza inanıyorum. Pandemiye rağmen, yaz döneminde İl Müdürlüğümüzce organize edilen ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında düzenlenen, yaz okulları ve yüzme kursları sporcu sayımızın artması noktasında oldukça faydalı olmuştur. Ayrıca alt yapıda Covid’siz günleri bekleyen birçok başarılı sporcularımız mevcut. Üç gün süren müsabakalarda sporcularımız federasyonun belirlediği baraj derecelerini geçmek için kıyasıya mücadele ettiler. Burada başarılı olan sporcularımız 21-24 Ocak tarihlerinde İstanbul’da yapılacak Şampiyonaya gitmeye hak kazanarak kentimizi temsil edecekler. Tüm başarıların ardında emekleri olan, sporcularımıza havuzları tahsis ederek, bizleri her konuda destekleyen İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar olmak üzere, tüm sporcularımıza ve onlara emek veren antrenörlerimize teşekkür ediyorum." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.