akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN 2022 AÇIKLAMASI

SİYASET 30.12.2021 - 18:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1655+ kez okundu.
 

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN 2022 AÇIKLAMASI

SELAHATTİN BAYSAL; "2021 YILINDA BÜYÜDÜK 2022’DE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ"

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLK SEÇİMLERDE KİLİT ROL OYNAYACAK Geride bırakmak üzere olduğumuz 2021 yılıyla ilgili bir değerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal;  "Değişim inancıyla çıktığımız yolda 2021 yılında en çok üye yapan partilerin başında geliyoruz. 2022 yılı inanıyorum ki partimizin yılı olacak. İlk seçimde ülkemizde Yeniden Refah’ın rüzgârı esecek" dedi. İktidarın 2021 yılında iyi bir sınav veremediğinin altını çizen Baysal; Pandemi nedeniyle zaten zor günler geçiren vatandaşlarımız ekonomik dalgalanmalar neticesinde çok büyük zorluklar yaşıyor. İktidar buna çözüm bulmak için günü kurtarabilecek ancak ilerde daha büyük sorunlara neden olacak bir sistem uyguluyor. Dövize endeksli mevduat uygulaması faizin yeni biçimidir. Deneme yanılma yönetimi ile ekonomi yönetilemez. Böyle yaprak sadece insanlarımızın ekonomisini ve dengesini bozarsanız. Nitekim öyle olmuştur." dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Altunöz ve Doğan Bekin’in Adana’da olması nedeniyle iki gün boyunca yoğun programlara imza attıklarını ve vatandaşın alanda kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini vurgulayan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; "Milletimiz için biz varız. Bu düzeni değiştirmeye geliyoruz. Zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu bir anlayışı reddediyoruz" ifadelerini kullandı. 2021 yılında Türkiye’de en çok yeni üye yapan partilerden birisi oldukları söyleyen Baysal sözlerini şöyle sürdürdü; "Her gün alanlardayız. İlçe teşkilatlarımız, il teşkilatımız hem vatandaş hem esnaf ziyaretleri yapıyor. Vatandaşlarımızdan aldığımız mesaj milletimizin Yeniden Refah’ı istediği yönünde. Ekonomik programlarımız hazır. Toplumumuzun beklentilerini biliyoruz. Bütün sorunları çözecek iradeye sahibiz. Sınavlarda yüksek puan alanları eleyecek, akrabalık, yandaşlık, adam kayırma, hemşericiliği bitireceğiz. Mülakat sistemine son vereceğiz. Ehliyet ve liyakati ilke edinen bir sistemi inşa edeceğiz. Milletimizle el ele vereceğiz. İlk seçimlerde biz geleceğiz ve özlenen, beklenen yeniden büyük Türkiye’yi el birliği ile oluşturacağız." Geride bıraktığımız yılda yaşanılan kötü olayların önümüzdeki yıl yaşanmamasını dileyen Baysal açıklamalarını; "İnşallah 2022 salgın hastalıktan kurtulduğumuz, daralmanın yerini genişlemenin aldığı, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden geçireceğimiz bir yıl olur. 2022’de bir erken seçim bekliyoruz. Bu vesile ile şuna da inanıyoruz 2022 yılı Yeniden Refah’ın yılı olacak. Partimiz ilk seçimde mührünü sandığa vuracaktır. 2022 miladi yılı ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olsun" sözleriyle tamamladı.
SELAHATTİN BAYSAL; "2021 YILINDA BÜYÜDÜK 2022’DE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ"

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLK SEÇİMLERDE KİLİT ROL OYNAYACAK

Geride bırakmak üzere olduğumuz 2021 yılıyla ilgili bir değerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal;  "Değişim inancıyla çıktığımız yolda 2021 yılında en çok üye yapan partilerin başında geliyoruz. 2022 yılı inanıyorum ki partimizin yılı olacak. İlk seçimde ülkemizde Yeniden Refah’ın rüzgârı esecek" dedi.

İktidarın 2021 yılında iyi bir sınav veremediğinin altını çizen Baysal; Pandemi nedeniyle zaten zor günler geçiren vatandaşlarımız ekonomik dalgalanmalar neticesinde çok büyük zorluklar yaşıyor. İktidar buna çözüm bulmak için günü kurtarabilecek ancak ilerde daha büyük sorunlara neden olacak bir sistem uyguluyor. Dövize endeksli mevduat uygulaması faizin yeni biçimidir. Deneme yanılma yönetimi ile ekonomi yönetilemez. Böyle yaprak sadece insanlarımızın ekonomisini ve dengesini bozarsanız. Nitekim öyle olmuştur." dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Altunöz ve Doğan Bekin’in Adana’da olması nedeniyle iki gün boyunca yoğun programlara imza attıklarını ve vatandaşın alanda kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini vurgulayan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; "Milletimiz için biz varız. Bu düzeni değiştirmeye geliyoruz. Zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu bir anlayışı reddediyoruz" ifadelerini kullandı.

2021 yılında Türkiye’de en çok yeni üye yapan partilerden birisi oldukları söyleyen Baysal sözlerini şöyle sürdürdü; "Her gün alanlardayız. İlçe teşkilatlarımız, il teşkilatımız hem vatandaş hem esnaf ziyaretleri yapıyor. Vatandaşlarımızdan aldığımız mesaj milletimizin Yeniden Refah’ı istediği yönünde. Ekonomik programlarımız hazır. Toplumumuzun beklentilerini biliyoruz. Bütün sorunları çözecek iradeye sahibiz. Sınavlarda yüksek puan alanları eleyecek, akrabalık, yandaşlık, adam kayırma, hemşericiliği bitireceğiz. Mülakat sistemine son vereceğiz. Ehliyet ve liyakati ilke edinen bir sistemi inşa edeceğiz. Milletimizle el ele vereceğiz. İlk seçimlerde biz geleceğiz ve özlenen, beklenen yeniden büyük Türkiye’yi el birliği ile oluşturacağız."

Geride bıraktığımız yılda yaşanılan kötü olayların önümüzdeki yıl yaşanmamasını dileyen Baysal açıklamalarını; "İnşallah 2022 salgın hastalıktan kurtulduğumuz, daralmanın yerini genişlemenin aldığı, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden geçireceğimiz bir yıl olur. 2022’de bir erken seçim bekliyoruz. Bu vesile ile şuna da inanıyoruz 2022 yılı Yeniden Refah’ın yılı olacak. Partimiz ilk seçimde mührünü sandığa vuracaktır. 2022 miladi yılı ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olsun" sözleriyle tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.