Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ " Feminizim Kadınlık düşmandır!

SİYASET 08.03.2021 - 17:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1721+ kez okundu.
 

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ " Feminizim Kadınlık düşmandır!

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ " Feminizim Kadınlık düşmandır! Cinsiyetsiz insan emelindedir! Feminizm-Kapitalizm kadın sömürücüsü!"

Yeni Dünya Partisi Genç Lider Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı video açıklamada kadınlar gününü kutladı ve Feminizim tehlikesinden uzunca söz etti. Kapitalizm Feminizim ortaktır ikisi de kadın sömürücüsüdür diyen Gündüz İstanbul sözleşmesine de vurgu yaparak çok tehlikeli olduğunu belirtti. Genç Lider Emanullah GÜNDÜZ'ün sözleri kayıtlara özet olarak şu şekilde geçti: "Kadınlar gününü kutlarım. Biz kadınları insan olarak kadın olarak sevgi şefkat ve merhamet kaynağı olarak görürüz severiz. Kadınlar ailenin ve hayatın en önemli unsurudurlar. Kadınların siyasi ve sosyal birçok projeye kurban ve alet edildiğini görüyoruz! Feminizm Kadınlığı kadın ruhunu kadın şuurunu ortadan kaldırmak için vardır! Feminizm kadını cinsiyetsiz insan cinsiyetsiz toplum emeli için kullanma hazırlığıdır! Feminizm kadınlık cinsiyet kimliğini dönüştürmek için vardır!   Kapitalizm kadını sömürürken feminizm buna itiraz etmiyor çünkü kapitalizm ve feminizm ortaktırlar ikisi de şeytani şer masonik güçlerin uşağıdır. Kadın-erkek ücret eşitsizliği adaletsizliktir! Aynı işe aynı süreye aynı eşit ücret ödenmelidir! Bunu insan hakkı olarak görüyoruz. Çalışan emekçi insanda kadın erkek farkı olmamalıdır! Ülkemizde kadın erkek ücret farkı 15 ile 21 arasındadır. Ama feminizm bu konulara kör ve sağırdır! Feminizim sadece kadının cinsel kimliği ve annelik yönü ile ilgilenip onların anlam ve önemlerini zayıflatmaya çalışır!  İstanbul sözleşmesi ile kadının önemi ve ailedeki yeri güçsüzleştirilmiştir! Kadına şiddete karşıyız! İstanbul sözleşmesi kadına şiddeti ön plana çıkararak aslında kadının aile içindeki yerini sarsmaktadır!   Kadınlarımızı Feminizme kurban etmeyeceğiz!  Kadınlarımızı Kapitalizme köle etmeyeceğiz!  Kadınlarımızı eşcinsel destekçisi İstanbul sözleşmesine alet etmeyeceğiz!"
Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ " Feminizim Kadınlık düşmandır! Cinsiyetsiz insan emelindedir! Feminizm-Kapitalizm kadın sömürücüsü!"

Yeni Dünya Partisi Genç Lider Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı video açıklamada kadınlar gününü kutladı ve Feminizim tehlikesinden uzunca söz etti. Kapitalizm Feminizim ortaktır ikisi de kadın sömürücüsüdür diyen Gündüz İstanbul sözleşmesine de vurgu yaparak çok tehlikeli olduğunu belirtti.

Genç Lider Emanullah GÜNDÜZ'ün sözleri kayıtlara özet olarak şu şekilde geçti:
"Kadınlar gününü kutlarım. Biz kadınları insan olarak kadın olarak sevgi şefkat ve merhamet kaynağı olarak görürüz severiz. Kadınlar ailenin ve hayatın en önemli unsurudurlar. Kadınların siyasi ve sosyal birçok projeye kurban ve alet edildiğini görüyoruz! Feminizm Kadınlığı kadın ruhunu kadın şuurunu ortadan kaldırmak için vardır! Feminizm kadını cinsiyetsiz insan cinsiyetsiz toplum emeli için kullanma hazırlığıdır! Feminizm kadınlık cinsiyet kimliğini dönüştürmek için vardır!
 
Kapitalizm kadını sömürürken feminizm buna itiraz etmiyor çünkü kapitalizm ve feminizm ortaktırlar ikisi de şeytani şer masonik güçlerin uşağıdır. Kadın-erkek ücret eşitsizliği adaletsizliktir! Aynı işe aynı süreye aynı eşit ücret ödenmelidir! Bunu insan hakkı olarak görüyoruz. Çalışan emekçi insanda kadın erkek farkı olmamalıdır! Ülkemizde kadın erkek ücret farkı 15 ile 21 arasındadır. Ama feminizm bu konulara kör ve sağırdır! Feminizim sadece kadının cinsel kimliği ve annelik yönü ile ilgilenip onların anlam ve önemlerini zayıflatmaya çalışır! 

İstanbul sözleşmesi ile kadının önemi ve ailedeki yeri güçsüzleştirilmiştir! Kadına şiddete karşıyız! İstanbul sözleşmesi kadına şiddeti ön plana çıkararak aslında kadının aile içindeki yerini sarsmaktadır!  

Kadınlarımızı Feminizme kurban etmeyeceğiz! 
Kadınlarımızı Kapitalizme köle etmeyeceğiz! 
Kadınlarımızı eşcinsel destekçisi İstanbul sözleşmesine alet etmeyeceğiz!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.