Yellibel Mahallesi’nin 60 yıllık susuzluğuna son verildi.

YAŞAM 09.01.2022 - 23:11, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2280+ kez okundu.
 

Yellibel Mahallesi’nin 60 yıllık susuzluğuna son verildi.

ASKİ ekipleri sondaj çalışması yaparak, uzun yıllardır su sorunu yaşayan Ceyhan ilçesine bağlı bağlı Yellibel Mahallesi’ne su ulaştırdı.   Şehir merkezi ve ilçelerde aralıksız hizmet sunan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), içme suyu ve kanalizasyon sorunu olan yerleri tespit ederek, olabildiğince hızlı çözüm üretiyor.   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentin dört bir yanında halkın kronikleşmiş yol, su ve altyapı sorunlarını birer birer çözüyor. Başkan Zeydan Karalar’ın talimatıyla harekete geçen ASKİ ekipleri, 60 yıldır susuzlukla mücadele eden Ceyhan Yellibel Mahallesi’nde sondaj çalışması gerçekleştirdi ve mahalle sakinlerini suya kavuşturdu. Ceyhan’a 22 kilometre mesafede bulunan ve ovaya oranla yüksek rakımı nedeniyle su ulaşımının zor olduğu mahallede, özellikle yaz aylarında su sorunu artıyordu. ASKİ ekipleri tarafından tespiti yapılan noktada sondaj çalışması gerçekleştirilerek saniyede 16 litre su elde edildi. Mahallede bulunan çeşmelerin yetersiz geldiğini ve normalde zaten az akan suyun yaz döneminde tamamen kesildiğini ifade eden Mahalle Muhtarı Adem Güleç, yapılan hizmetten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ASKİ’ye teşekkür etti.        

ASKİ ekipleri sondaj çalışması yaparak, uzun yıllardır su sorunu yaşayan Ceyhan ilçesine bağlı bağlı Yellibel Mahallesi’ne su ulaştırdı.

 

Şehir merkezi ve ilçelerde aralıksız hizmet sunan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), içme suyu ve kanalizasyon sorunu olan yerleri tespit ederek, olabildiğince hızlı çözüm üretiyor.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentin dört bir yanında halkın kronikleşmiş yol, su ve altyapı sorunlarını birer birer çözüyor.

Başkan Zeydan Karalar’ın talimatıyla harekete geçen ASKİ ekipleri, 60 yıldır susuzlukla mücadele eden Ceyhan Yellibel Mahallesi’nde sondaj çalışması gerçekleştirdi ve mahalle sakinlerini suya kavuşturdu.

Ceyhan’a 22 kilometre mesafede bulunan ve ovaya oranla yüksek rakımı nedeniyle su ulaşımının zor olduğu mahallede, özellikle yaz aylarında su sorunu artıyordu.

ASKİ ekipleri tarafından tespiti yapılan noktada sondaj çalışması gerçekleştirilerek saniyede 16 litre su elde edildi.

Mahallede bulunan çeşmelerin yetersiz geldiğini ve normalde zaten az akan suyun yaz döneminde tamamen kesildiğini ifade eden Mahalle Muhtarı Adem Güleç, yapılan hizmetten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ASKİ’ye teşekkür etti.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.