akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

YAZAR CUMALİ MİÇOOĞULLARI VİRÜSÜ YENDİ, PLAZMA BAĞIŞCISI OLDU!

KÜLTÜR 08.12.2020 - 12:06, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1319+ kez okundu.
 

YAZAR CUMALİ MİÇOOĞULLARI VİRÜSÜ YENDİ, PLAZMA BAĞIŞCISI OLDU!

HATAYLI YAZAR CUMALİ MİÇOOĞULLARI VİRÜSÜ YENDİ, PLAZMA BAĞIŞCISI OLDU!

      Miçolojik Dünya ve Kafam Bi' Dünya kitapların yazarı Seyyah&Yazar Cumali Miçooğulları, yakalandığı Covid-19 hastalığını yendi. Sağlığına kavuşan Miçooğulları, Plazma Bağışçısı olarak yoğun bakımda tedavileri süren hastalara umut oldu.   Yazar Cumali Miçooğulları geçtiğimiz ayda, Hatay-İskenderun'da yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını sevenlerine duyurmuştu. Sıkıntılı bir tedavi dönemi geçirip sağlığına kavuşan Miçooğulları, yaptığı açıklamada plazma bağışına dikkat çekmek ve hastalığa yakalanan insanlara umut olmak adına mücadele edeceğini belirtti.   Miçooğulları, Koronavirüs hastalığını yenen herkesi plazma bağışçısı olmaya davet ederek 'Gün birlik günü, geçirdiğimiz bu kritik süreçte birbirimize destek olmalıyız. Plazma bağışı hayat kurtarır. Herkesi bu konuda bilinçlenmeye davet ediyorum.' açıklamasında bulundu.   Kitap çalışmaları hakkında da bilgi veren Miçooğulları: Üçüncü kitabımı aylar önce bitirmiştim. Şu an yayımlanmaya hazır. Kişisel gelişim alanında tamamlanmak üzere olan başka bir kitabım da mevcut. Okuyucularımın büyük kısmı eğlenceli anılarımı okumak istiyor. Gezi kitaplarım 'Dünya' serisinin son kitabına yakın zamanda başlayacağımın da müjdesini vermek istiyorum. Korona yüzünden evlere kapandığımız bu süreci verimli bir şekilde değerlendirerek bol bol yazdım. Okuyucularım ile yeni projelerle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım bir an önce pandemi sürecini atlatarak sağlıklı ve güzel günlere yeniden merhaba deriz.
HATAYLI YAZAR CUMALİ MİÇOOĞULLARI VİRÜSÜ YENDİ, PLAZMA BAĞIŞCISI OLDU!
 

 

 

Miçolojik Dünya ve Kafam Bi' Dünya kitapların yazarı Seyyah&Yazar Cumali Miçooğulları, yakalandığı Covid-19 hastalığını yendi. Sağlığına kavuşan Miçooğulları, Plazma Bağışçısı olarak yoğun bakımda tedavileri süren hastalara umut oldu.

 

Yazar Cumali Miçooğulları geçtiğimiz ayda, Hatay-İskenderun'da yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını sevenlerine duyurmuştu. Sıkıntılı bir tedavi dönemi geçirip sağlığına kavuşan Miçooğulları, yaptığı açıklamada plazma bağışına dikkat çekmek ve hastalığa yakalanan insanlara umut olmak adına mücadele edeceğini belirtti.

 

Miçooğulları, Koronavirüs hastalığını yenen herkesi plazma bağışçısı olmaya davet ederek 'Gün birlik günü, geçirdiğimiz bu kritik süreçte birbirimize destek olmalıyız. Plazma bağışı hayat kurtarır. Herkesi bu konuda bilinçlenmeye davet ediyorum.' açıklamasında bulundu.

 

Kitap çalışmaları hakkında da bilgi veren Miçooğulları: Üçüncü kitabımı aylar önce bitirmiştim. Şu an yayımlanmaya hazır. Kişisel gelişim alanında tamamlanmak üzere olan başka bir kitabım da mevcut. Okuyucularımın büyük kısmı eğlenceli anılarımı okumak istiyor. Gezi kitaplarım 'Dünya' serisinin son kitabına yakın zamanda başlayacağımın da müjdesini vermek istiyorum. Korona yüzünden evlere kapandığımız bu süreci verimli bir şekilde değerlendirerek bol bol yazdım. Okuyucularım ile yeni projelerle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım bir an önce pandemi sürecini atlatarak sağlıklı ve güzel günlere yeniden merhaba deriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.