akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Yaz Konserleri Cem Adrian ile Unutulmaz Bir Başlangıç Yaptı

SANAT 15.05.2022 - 09:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2536+ kez okundu.
 

Yaz Konserleri Cem Adrian ile Unutulmaz Bir Başlangıç Yaptı

Yaz boyunca devam edecek Biletinial Yaz Konserleri serisinin ilki, 14 Mayıs Cumartesi akşamı Cem Adrian’ı sevenleriyle buluşturdu. Müzikseverlere konserle dolu bir yaz vaat eden ‘Biletinial Yaz Konserleri’ Turkcell Vadi İstanbul’da katılımcılara unutulmaz anılar bıraktı.

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, sevilen şarkılarını kendine has yorumuyla seslendirerek seyircileri kendine hayran bıraktı. Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşen konser oldukça kalabalıktı. 2200 kişilik tribün ve 3500 kişi sahne önü ayakta seyirci kapasitesi olan Turkcell Vadi, Cem Adrian Hayranları ile dolup taştı. Kendine has yorumuyla seslendirdiği şarkıları büyük beğeni toplayan Adrian, "Yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava konserlerine hoşgeldiniz. Son zamanlarda konserlerimde bir uyarı yapmak zorunda kalıyorum. Örneğin konserlerimde asla eğlenceli şarkıların olmadığı, bu akşam burada kimsenin eğlenemeyeceği ve evlerinize gittiğinizde aşk acısı çekiyorsanız daha çok acı çekeceğiniz bir akşam olacak " dedi. Biletinial Yaz Konserleri 11 Haziran 2022 Can Bonomo, 12 Haziran 2022 BeGe, 17 Haziran 2022 Yıldız Tilbe, 18 Haziran 2022 Yaşar, 1 Temmuz 2022 Yıldız Tilbe, 2 Temmuz 2022 Gülşen ve daha birçok isim ile konserlere yaz boyu devam edecek. Türkiye genelinde konserden tiyatroya, spor karşılaşmalarından opera / bale gösterileri ve vizyona giren filmler ile 2022 yılında beklediğimiz eğlence ve neşe ile buluşturacak Biletinial’ın gelecek dönem etkinliklerinden haberdar olmak ve eşsiz deneyimlerle tanışmak için biletinial.com’u ziyaret edebilirsiniz.
Yaz boyunca devam edecek Biletinial Yaz Konserleri serisinin ilki, 14 Mayıs Cumartesi akşamı Cem Adrian’ı sevenleriyle buluşturdu. Müzikseverlere konserle dolu bir yaz vaat eden ‘Biletinial Yaz Konserleri’ Turkcell Vadi İstanbul’da katılımcılara unutulmaz anılar bıraktı.

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, sevilen şarkılarını kendine has yorumuyla seslendirerek seyircileri kendine hayran bıraktı.

Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşen konser oldukça kalabalıktı. 2200 kişilik tribün ve 3500 kişi sahne önü ayakta seyirci kapasitesi olan Turkcell Vadi, Cem Adrian Hayranları ile dolup taştı.

Kendine has yorumuyla seslendirdiği şarkıları büyük beğeni toplayan Adrian, "Yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava konserlerine hoşgeldiniz. Son zamanlarda konserlerimde bir uyarı yapmak zorunda kalıyorum. Örneğin konserlerimde asla eğlenceli şarkıların olmadığı, bu akşam burada kimsenin eğlenemeyeceği ve evlerinize gittiğinizde aşk acısı çekiyorsanız daha çok acı çekeceğiniz bir akşam olacak " dedi.

Biletinial Yaz Konserleri 11 Haziran 2022 Can Bonomo, 12 Haziran 2022 BeGe, 17 Haziran 2022 Yıldız Tilbe, 18 Haziran 2022 Yaşar, 1 Temmuz 2022 Yıldız Tilbe, 2 Temmuz 2022 Gülşen ve daha birçok isim ile konserlere yaz boyu devam edecek.

Türkiye genelinde konserden tiyatroya, spor karşılaşmalarından opera / bale gösterileri ve vizyona giren filmler ile 2022 yılında beklediğimiz eğlence ve neşe ile buluşturacak Biletinial’ın gelecek dönem etkinliklerinden haberdar olmak ve eşsiz deneyimlerle tanışmak için biletinial.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.