akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Yaşar Kemal ile Çukurova’da Dünden Yarına

SANAT 05.04.2022 - 13:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1461+ kez okundu.
 

Yaşar Kemal ile Çukurova’da Dünden Yarına

Kısa film yapımı, grafik tasarımı ve fotoğraf atölyeleri gerçekleştiriliyor

Büyükşehir-Altın Koza, Adanalı büyük edebiyat ustası Yaşar Kemal’in yıl boyunca anılması, anlatılması, yazdıklarının algılanabilmesi ve gençlerin yaratıcılıklarını geliştirmesi için faaliyetlerine devam ediyor.   Adana Büyükşehir Belediyesi Altın Koza ve Yaşar Kemal Vakfı ortaklığıyla düzenlenen “Yaşar Kemal ile Çukurova’da Dünden Yarına” etkinliklerine kısa film yapımı, grafik tasarımı  ve fotoğraf atölyeleri ile devam edildi. Adana Büyükşehir Belediyesi İnce Memed Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi’nde devam eden  atölyelere lise eğitimi alan gençler katılıyor. 2-3 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenen atölyelerde Dr. Haluk Uygur fotoğraf, Doç. Dr. Sevgi Arı grafik tasarım, Dr. Nilay Erbolan Gürbüz ve Öğretim Görevlisi Özge Deniz Özker de kısa film yapımı eğitimi verdi. 
Kısa film yapımı, grafik tasarımı ve fotoğraf atölyeleri gerçekleştiriliyor

Büyükşehir-Altın Koza, Adanalı büyük edebiyat ustası Yaşar Kemal’in yıl boyunca anılması, anlatılması, yazdıklarının algılanabilmesi ve gençlerin yaratıcılıklarını geliştirmesi için faaliyetlerine devam ediyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Altın Koza ve Yaşar Kemal Vakfı ortaklığıyla düzenlenen “Yaşar Kemal ile Çukurova’da Dünden Yarına” etkinliklerine kısa film yapımı, grafik tasarımı  ve fotoğraf atölyeleri ile devam edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi İnce Memed Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi’nde devam eden  atölyelere lise eğitimi alan gençler katılıyor.

2-3 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenen atölyelerde Dr. Haluk Uygur fotoğraf, Doç. Dr. Sevgi Arı grafik tasarım, Dr. Nilay Erbolan Gürbüz ve Öğretim Görevlisi Özge Deniz Özker de kısa film yapımı eğitimi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.