akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

“Yaşanan acıya asla duyarsız kalamayız!”

SİYASET 10.08.2021 - 12:23, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2433+ kez okundu.
 

“Yaşanan acıya asla duyarsız kalamayız!”

Yangınlarda zarar gören vatandaşlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yardımlar devam ediyor. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Adana’mızda bizler İl ve İlçe Teşkilatlarımız, Ülkü Ocaklarımız, Belediyelerimiz; hepimiz toprağımıza, ormanımıza sahip çıkarken; vatandaşlarımızın da yardımına koşuyoruz ve koşacağız. Çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz.” dedi.   “Sevinçte de tasada da biriz!”   “Yaşanan acıya asla duyarsız kalamayız!”   ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP’li İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleriyle düzenlediği toplantıda, orman yangınlarında zarar gören mağdur vatandaşlara yönelik MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan ve devam eden yardım çalışmalarını istişare etti. YARDIMLAR BAŞLADI… Orman yangınlarında maddi zarara uğrayan vatandaşlar için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın koordinasyonunda ayni ve nakdi yardım, ayrıca hayvanları telef olan mağdur ailelere 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı için yardım kampanya başlatılmıştı. Diğer birçok il ve ilçelerde olduğu gibi Adana’da da MHP, aynı yardımlar kapsamında, yangından en çok etkilenen Kozan ilçesinde ve Aladağ’da mağdur ailelere keçi, koyun ve düve dağıtımlarına başladı. DEVLET BAHÇELİ’DEN AÇIK TALİMAT… MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP’li İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleriyle düzenlediği istişare toplantısında yardım çalışmalarını masaya yatırdı. Avcı, “Bugüne kadar böylesi yaşanmayan yangın felaketinde devletimiz vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyor. Sayın Genel Başkanımız da açık talimatlarıyla tüm teşkilatlarımızı, belediyelerimizi mağdur ailelere, vatandaşlarımıza sahip çıkılması konusunda harekete geçirmiştir.” dedi. “SEVİNÇTE DE, TASADA DA BİRİZ” Başkan Bünyamin Avcı “Türk milleti olarak neşe ve sevinçte bir olduğumuz gibi tasa ve kederde de biriz. Dünyanın neresinde bir soydaşımız, kardeşimiz varsa, ayağına diken batsa acısını hissederiz, hissetmeliyiz. Şehrimizde yaşanan acıya asla duyarsız kalamayız. Adana’mızda da bizler İl ve İlçe Teşkilatlarımız, Ülkü Ocaklarımız, Belediyelerimiz; hepimiz toprağımıza, ormanımıza sahip çıkarken; vatandaşlarımızın da yardımına koşuyoruz ve koşacağız. Çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yangınlarda zarar gören vatandaşlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yardımlar devam ediyor.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Adana’mızda bizler İl ve İlçe Teşkilatlarımız, Ülkü Ocaklarımız, Belediyelerimiz; hepimiz toprağımıza, ormanımıza sahip çıkarken; vatandaşlarımızın da yardımına koşuyoruz ve koşacağız. Çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz.” dedi.

 

“Sevinçte de tasada da biriz!”

 

“Yaşanan acıya asla duyarsız kalamayız!”

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP’li İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleriyle düzenlediği toplantıda, orman yangınlarında zarar gören mağdur vatandaşlara yönelik MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan ve devam eden yardım çalışmalarını istişare etti.

YARDIMLAR BAŞLADI…

Orman yangınlarında maddi zarara uğrayan vatandaşlar için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın koordinasyonunda ayni ve nakdi yardım, ayrıca hayvanları telef olan mağdur ailelere 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı için yardım kampanya başlatılmıştı. Diğer birçok il ve ilçelerde olduğu gibi Adana’da da MHP, aynı yardımlar kapsamında, yangından en çok etkilenen Kozan ilçesinde ve Aladağ’da mağdur ailelere keçi, koyun ve düve dağıtımlarına başladı.

DEVLET BAHÇELİ’DEN AÇIK TALİMAT…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP’li İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleriyle düzenlediği istişare toplantısında yardım çalışmalarını masaya yatırdı. Avcı, “Bugüne kadar böylesi yaşanmayan yangın felaketinde devletimiz vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyor. Sayın Genel Başkanımız da açık talimatlarıyla tüm teşkilatlarımızı, belediyelerimizi mağdur ailelere, vatandaşlarımıza sahip çıkılması konusunda harekete geçirmiştir.” dedi.

“SEVİNÇTE DE, TASADA DA BİRİZ”

Başkan Bünyamin Avcı “Türk milleti olarak neşe ve sevinçte bir olduğumuz gibi tasa ve kederde de biriz. Dünyanın neresinde bir soydaşımız, kardeşimiz varsa, ayağına diken batsa acısını hissederiz, hissetmeliyiz. Şehrimizde yaşanan acıya asla duyarsız kalamayız. Adana’mızda da bizler İl ve İlçe Teşkilatlarımız, Ülkü Ocaklarımız, Belediyelerimiz; hepimiz toprağımıza, ormanımıza sahip çıkarken; vatandaşlarımızın da yardımına koşuyoruz ve koşacağız. Çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.