Yardım Değil İş İstiyor

GÜNDEM 14.01.2021 - 18:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1711+ kez okundu.
 

Yardım Değil İş İstiyor

Kanser Hastası Çocuğunun Tedavisi İçin Yardım Değil İş İstiyor   Lenf Kanseri olan 3 yaşındaki Rüzgar Akkan’ın babası Veysel Akkan’ın yetkililerden yardım isteyerek, “Çocuklarımın geçimlerini sağlayabilmek için işe ihtiyacım var” dedi. Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde ikamet eden 47 yaşındaki Veysel Akkan, evli ve 3 çocuk babası olduğunu ifade ederek, en küçük çocuğu olan 3 yaşındaki Rüzgar Akkan’ın Lenf Kanseri olduğunu söyledi. Veysel Akkan, mesleğinin erkek kuaförü olduğunu ancak uzun süredir işsiz olduğunu dile getirerek, “Lenf Kanseri olan oğlum Rüzgar’ın sağlık giderleri, devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Bundan dolayı devletimize teşekkür ediyoruz. Ancak gerek Rüzgar’ın gerekse diğer çocuklarımın ile evimizin ihtiyaçlarını karşılama konusunda işe ihtiyacım var. Bu konuda devletimize ve yetkili kurum temsilcilerimize seslenerek, iş bulmam konusunda yardımcı olmalarını istiyorum” diye konuştu.
Kanser Hastası Çocuğunun Tedavisi İçin Yardım Değil İş İstiyor
 

Lenf Kanseri olan 3 yaşındaki Rüzgar Akkan’ın babası Veysel Akkan’ın yetkililerden yardım isteyerek, “Çocuklarımın geçimlerini sağlayabilmek için işe ihtiyacım var” dedi.

Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde ikamet eden 47 yaşındaki Veysel Akkan, evli ve 3 çocuk babası olduğunu ifade ederek, en küçük çocuğu olan 3 yaşındaki Rüzgar Akkan’ın Lenf Kanseri olduğunu söyledi.

Veysel Akkan, mesleğinin erkek kuaförü olduğunu ancak uzun süredir işsiz olduğunu dile getirerek, “Lenf Kanseri olan oğlum Rüzgar’ın sağlık giderleri, devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Bundan dolayı devletimize teşekkür ediyoruz. Ancak gerek Rüzgar’ın gerekse diğer çocuklarımın ile evimizin ihtiyaçlarını karşılama konusunda işe ihtiyacım var. Bu konuda devletimize ve yetkili kurum temsilcilerimize seslenerek, iş bulmam konusunda yardımcı olmalarını istiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.