akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

“Yanımda çok güçlü bir tasarım ekibim, arkamda 12 birbirinden güçlü yerli üretici var”

EKONOMİ 19.01.2021 - 10:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2000+ kez okundu.
 

“Yanımda çok güçlü bir tasarım ekibim, arkamda 12 birbirinden güçlü yerli üretici var”

“İngiltere ile imzalanan STA Türk tekstil ihracatı adına çok önemli bir adım”   Gürsoy: İngiltere ile imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması, ihracat planımızı hızlandıracak    Dünyaca ünlü tenisçi Boris Becker’in ismini taşıyan yeni markası ile Avrupa perakende pazarına hızlı bir giriş yapan MGS Group,  Almanya, İspanya, İsviçre, İtalya, Fransa ve Portekiz’deki distribütörleri üzerinden gerçekleştirdiği ihracatı tüm Avrupa’ya yaymaya hazırlanıyor.  “Avrupa büyüme planımıza Balkan ülkeleri, Orta Doğu, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) ihracatlarının da eklenmesi 2021 ana büyüme hedefimizin temel taşını oluşturuyor” diyen MGS Group Kurucu Ortağı ve Boris Becker Tasarım Koordinatörü Hande Gürsoy“İngiltere ile Türkiye arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması (STA) Türk tekstili adına çok önemli bir adım. Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ikinci ülke olan İngiltere ile imzalanan bu anlaşma bizim de ihracat stratejimize olumlu yansıyacak, planlarımızı hızlandıracak” dedi.   2021 yılı “Avrupa perakende pazarında yayılma” yılı olacak, Avrupa, Balkanlar ve Orta Doğu’da büyüyeceğiz   Dünyaca ünlü tenisçi Boris Becker’in ismini taşıyan yeni markası ile Avrupa perakende pazarında rüzgar gibi esen MGS Group Kurucu Ortağı ve Boris Becker Tasarım Koordinatörü Hande Gürsoyİngiltere ile Türkiye arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması’nın Türk tekstili adına çok önemli bir adım olduğuna vurgu yaparak “İngiltere ile imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması, bizim ihracat planımızı hızlandıracak” dedi.   “Yanımda çok güçlü bir tasarım ekibim, arkamda 12 birbirinden güçlü yerli üretici var”   Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisi mezunu olan Hande Gürsoy, dünyaca ünlü tenisçi Boris Becker’in ismini taşıyan yeni markası ile Avrupa’da Türk menşeili marka yaratma hayaline emim adımlarla yürüyor.    Pandemi döneminde kurduğu tasarım ekibi ve arkasına aldığı 12 tekstil üreticisi ile Avrupa’da yeni bir moda dalgası yaratma vizyonuyla yola çıkan Gürsoy, güç birliğine dayalı üretim modeli, tasarım kalitesi ve ihracat gücüyle Boris Becker markasının Türk tekstilinin geleceğine yapılan yatırım olduğunun  altını çiziyor. “Yanımda çok güçlü bir tasarım ekibim, arkamda 12 birbirinden güçlü yerli üretici var” diyen Gürsoy, “Hepimiz Türk tekstilinin markalaşma için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.   Kariyeri boyunca kazandığı madalyalarla gündem olan ve 17 yaşında Wimbledon'ı kazanan en genç tenisçi ünvanını taşıyan Boris Becker, bundan sonra etiketinde Made in Turkey yazan tekstil markasının başarılarıyla konuşulacak.

“İngiltere ile imzalanan STA Türk tekstil ihracatı adına çok önemli bir adım”

 

Gürsoy: İngiltere ile imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması, ihracat planımızı hızlandıracak 

 

Dünyaca ünlü tenisçi Boris Becker’in ismini taşıyan yeni markası ile Avrupa perakende pazarına hızlı bir giriş yapan MGS Group,  Almanya, İspanya, İsviçre, İtalya, Fransa ve Portekiz’deki distribütörleri üzerinden gerçekleştirdiği ihracatı tüm Avrupa’ya yaymaya hazırlanıyor. 

“Avrupa büyüme planımıza Balkan ülkeleri, Orta Doğu, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) ihracatlarının da eklenmesi 2021 ana büyüme hedefimizin temel taşını oluşturuyor” diyen MGS Group Kurucu Ortağı ve Boris Becker Tasarım Koordinatörü Hande Gürsoy“İngiltere ile Türkiye arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması (STA) Türk tekstili adına çok önemli bir adım. Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ikinci ülke olan İngiltere ile imzalanan bu anlaşma bizim de ihracat stratejimize olumlu yansıyacak, planlarımızı hızlandıracak” dedi.

 

2021 yılı “Avrupa perakende pazarında yayılma” yılı olacak, Avrupa, Balkanlar ve Orta Doğu’da büyüyeceğiz

 

Dünyaca ünlü tenisçi Boris Becker’in ismini taşıyan yeni markası ile Avrupa perakende pazarında rüzgar gibi esen MGS Group Kurucu Ortağı ve Boris Becker Tasarım Koordinatörü Hande Gürsoyİngiltere ile Türkiye arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması’nın Türk tekstili adına çok önemli bir adım olduğuna vurgu yaparak “İngiltere ile imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması, bizim ihracat planımızı hızlandıracak” dedi.

 

“Yanımda çok güçlü bir tasarım ekibim, arkamda 12 birbirinden güçlü yerli üretici var”

 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisi mezunu olan Hande Gürsoy, dünyaca ünlü tenisçi Boris Becker’in ismini taşıyan yeni markası ile Avrupa’da Türk menşeili marka yaratma hayaline emim adımlarla yürüyor. 

 

Pandemi döneminde kurduğu tasarım ekibi ve arkasına aldığı 12 tekstil üreticisi ile Avrupa’da yeni bir moda dalgası yaratma vizyonuyla yola çıkan Gürsoy, güç birliğine dayalı üretim modeli, tasarım kalitesi ve ihracat gücüyle Boris Becker markasının Türk tekstilinin geleceğine yapılan yatırım olduğunun  altını çiziyor. “Yanımda çok güçlü bir tasarım ekibim, arkamda 12 birbirinden güçlü yerli üretici var” diyen Gürsoy, “Hepimiz Türk tekstilinin markalaşma için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

Kariyeri boyunca kazandığı madalyalarla gündem olan ve 17 yaşında Wimbledon'ı kazanan en genç tenisçi ünvanını taşıyan Boris Becker, bundan sonra etiketinde Made in Turkey yazan tekstil markasının başarılarıyla konuşulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.