Yabancı gelinler, Soner Çetin’le tanıştı

DİĞER 16.02.2021 - 06:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2518+ kez okundu.
 

Yabancı gelinler, Soner Çetin’le tanıştı

Çukurova’nın yabancı kursiyerleri Çukurova Belediyesi Güzelyalı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde açılan pastacılık kurslarına Doğu Avrupa kökenli gelinler de devam ediyor. Türklerle evlenip Çukurova’ya yerleşen yabancı gelinler, kursiyerleri ziyaret eden Başkan Soner Çetin’le tanışıp, Çukurova’da yaşıyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Çukurova’nın yabancı gelinleri, Kadın Sohbet ve Dayanışma Evlerindeki etkinlikleri ve kursları çok sevdiklerini belirttiler. Doğu Avrupa kökenli gelinler Türklerle evlenip Çukurova’ya yerleştikten sonra Çukurova Belediyesi’nin Güzelyalı’daki Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’ni ziyaret eden Başkan Soner Çetin’le de tanışma fırsatı buldular. Buradaki pastacılık kursuna katılan kadınları ziyaret eden Başkan Soner Çetin, kadınlara yönelik çok sayıda projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kadınlarımız buralarda tanışıp, kaynaşıyor, kurslara katılıyor ve becerilerini geliştiriyor. Güzelyalı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evinde yabancı kursiyerlerin olması memnuniyet verici. Türklerle tanışıp Adana’ya yerleşen kadınlar var. Atatürk Kadın Yaşam Köyünde de böyle yabancı kursiyerlerimiz var” dedi. Ziyaretinde sevgililer günü mesajı da veren Başkan Soner Çetin, “Sevgiler Günü sadece kadınla erkek arasındaki sevgiyi ifade etmiyor. Ben tüm Çukurova’yı seviyorum. Benim sevdam da Çukurova” ifadesini kullandı. Çukurova’nın yabancı gelinleri ziyaretinde başkan Soner Çetin’e kendi dillerinde şarkılar söylediler ve Çukurova’da yaşıyor olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Çukurova’nın yabancı kursiyerleri

Çukurova Belediyesi Güzelyalı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde açılan pastacılık kurslarına Doğu Avrupa kökenli gelinler de devam ediyor. Türklerle evlenip Çukurova’ya yerleşen yabancı gelinler, kursiyerleri ziyaret eden Başkan Soner Çetin’le tanışıp, Çukurova’da yaşıyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Çukurova’nın yabancı gelinleri, Kadın Sohbet ve Dayanışma Evlerindeki etkinlikleri ve kursları çok sevdiklerini belirttiler.

Doğu Avrupa kökenli gelinler Türklerle evlenip Çukurova’ya yerleştikten sonra Çukurova Belediyesi’nin Güzelyalı’daki Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’ni ziyaret eden Başkan Soner Çetin’le de tanışma fırsatı buldular.

Buradaki pastacılık kursuna katılan kadınları ziyaret eden Başkan Soner Çetin, kadınlara yönelik çok sayıda projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kadınlarımız buralarda tanışıp, kaynaşıyor, kurslara katılıyor ve becerilerini geliştiriyor. Güzelyalı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evinde yabancı kursiyerlerin olması memnuniyet verici. Türklerle tanışıp Adana’ya yerleşen kadınlar var. Atatürk Kadın Yaşam Köyünde de böyle yabancı kursiyerlerimiz var” dedi.

Ziyaretinde sevgililer günü mesajı da veren Başkan Soner Çetin, “Sevgiler Günü sadece kadınla erkek arasındaki sevgiyi ifade etmiyor. Ben tüm Çukurova’yı seviyorum. Benim sevdam da Çukurova” ifadesini kullandı.

Çukurova’nın yabancı gelinleri ziyaretinde başkan Soner Çetin’e kendi dillerinde şarkılar söylediler ve Çukurova’da yaşıyor olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.