Vladimir Putin, Volodimir Zelenski Görüşmesi Olacak mı?

08.08.2022 - 17:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1140+ kez okundu.
 

Vladimir Putin, Volodimir Zelenski Görüşmesi Olacak mı?

Dünyanın gözü kulağı Ukrayna'dan gelen haberlerde. İki ordu arasında yaşanan kanlı çarpışmalar devam ederken Kremlin'den beklenen işte o açıklama.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emri ile 24 Şubat sabahı başlayan savaş devam ediyor.   Son olarak Soçi'de Vladimir Putin ile görüşen Recep Tayyip Erdoğan’ın müzakere teklifinde bulmuştu.   Recep Tayyip Erdoğan'ın bu teklifi sonrası Kremlin'den beklenen açıklama geldi.   Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov, şu anda Moskova ve Kiev arasında devlet başkanları düzeyinde bir görüşmenin olası olmadığı duyurdu. Dmitri Peskov açıklamasında şu ifadeye yer verdi; Recep Tayyip Erdoğan’ın, Rus ve Ukraynalı heyetler arasındaki müzakereler için çok iyi koşulların düzenlenmesinde büyük bir rol oynadığını biliyoruz.   UKRAYNA HEYETİ RADARDAN KAYBOLDU Recep Tayyip Erdoğan'ın bu rolüne rağmen Ukrayna heyetini 'radardan kaybolmak' ile suçlayan Dmitri Peskov, 'Şu anda herhangi bir müzakere süreci yapılmıyor.'   Türkiye'nin barış görüşmelerine arabuluculuk yapma önerileriyle alakalı bir soruya yanıt olarak Dmitri Peskov, iki tarafın 'ev ödevlerini yapmaları' durumunda iki liderin bir araya gelebileceğini söyledi.   Dmitri Peskov ayrıca Türkiye’nin böyle bir sürecin başlatılması için siyasi irade gösterdiğinin de bir kez daha altını çizdi.   Doların güvenilir bir rezerv para birimi olmadığını iddia eden Dmitri Peskov sözlerine şöyle devam etti;   'Bu endişe artık çok sayıda ülke tarafından paylaşılıyor. Ne yazık ki Amerika, bu para birimine olan güveni iyice sarstı.'   VOLODİMİR ZELENSKİ: SADECE VLADİMİR PUTİN İLE GÖRÜŞÜRÜM Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenki daha önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in savaşın nasıl sona erdirileceğini görüşmek üzere görüşmek istediği tek Rus yetkili olduğunu söylemişti.
Dünyanın gözü kulağı Ukrayna'dan gelen haberlerde. İki ordu arasında yaşanan kanlı çarpışmalar devam ederken Kremlin'den beklenen işte o açıklama.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emri ile 24 Şubat sabahı başlayan savaş devam ediyor.

 

Son olarak Soçi'de Vladimir Putin ile görüşen Recep Tayyip Erdoğan’ın müzakere teklifinde bulmuştu.

 

Recep Tayyip Erdoğan'ın bu teklifi sonrası Kremlin'den beklenen açıklama geldi.

 

Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov, şu anda Moskova ve Kiev arasında devlet başkanları düzeyinde bir görüşmenin olası olmadığı duyurdu.

Dmitri Peskov açıklamasında şu ifadeye yer verdi;

Recep Tayyip Erdoğan’ın, Rus ve Ukraynalı heyetler arasındaki müzakereler için çok iyi koşulların düzenlenmesinde büyük bir rol oynadığını biliyoruz.

 

UKRAYNA HEYETİ RADARDAN KAYBOLDU

Recep Tayyip Erdoğan'ın bu rolüne rağmen Ukrayna heyetini 'radardan kaybolmak' ile suçlayan Dmitri Peskov, 'Şu anda herhangi bir müzakere süreci yapılmıyor.'

 

Türkiye'nin barış görüşmelerine arabuluculuk yapma önerileriyle alakalı bir soruya yanıt olarak Dmitri Peskov, iki tarafın 'ev ödevlerini yapmaları' durumunda iki liderin bir araya gelebileceğini söyledi.

 

Dmitri Peskov ayrıca Türkiye’nin böyle bir sürecin başlatılması için siyasi irade gösterdiğinin de bir kez daha altını çizdi.

 

Doların güvenilir bir rezerv para birimi olmadığını iddia eden Dmitri Peskov sözlerine şöyle devam etti;

 

'Bu endişe artık çok sayıda ülke tarafından paylaşılıyor. Ne yazık ki Amerika, bu para birimine olan güveni iyice sarstı.'

 

VOLODİMİR ZELENSKİ: SADECE VLADİMİR PUTİN İLE GÖRÜŞÜRÜM

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenki daha önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in savaşın nasıl sona erdirileceğini görüşmek üzere görüşmek istediği tek Rus yetkili olduğunu söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.