Vestel Proje Ortağım çözümleri Mersin Athena Otel’de

TEKNOLOJİ 26.10.2020 - 17:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2329+ kez okundu.
 

Vestel Proje Ortağım çözümleri Mersin Athena Otel’de

Vestel Proje Ortağım, işletmelere sunduğu çözümler ile turizm yatırımlarının tercihi olmaya devam ediyor. Son olarak Mersin’in gözde tatil bölgelerinden Erdemli Ayaş’taki Athena Otel’e çözüm ortağı olan Vestel Proje Ortağım, otelin misafirlerine konfor, işletme yönetimine ise kolaylık ve tasarruf sağlayan ürünlerini sundu.   13 bin metrekarelik alana kurulu Athena Otel’de yerden tasarruf sağlayan kurulumuyla ön plana çıkan 74 set multi klima, 46 adet 32” süper dinamik kontrasta sahip LED TV, 45 adet kokuları birbirine karıştırmayan sisteme sahip buzdolabı, Vestel imzasıyla kullanıma hazır hale getirildi. Şık tasarım, yüksek verim ve konfor sunan Vestel ürünleri özellikle yapı ve turizm sektörüne ayrıcalık getiriyor.

Vestel Proje Ortağım, işletmelere sunduğu çözümler ile turizm yatırımlarının tercihi olmaya devam ediyor. Son olarak Mersin’in gözde tatil bölgelerinden Erdemli Ayaş’taki Athena Otel’e çözüm ortağı olan Vestel Proje Ortağım, otelin misafirlerine konfor, işletme yönetimine ise kolaylık ve tasarruf sağlayan ürünlerini sundu.

 

13 bin metrekarelik alana kurulu Athena Otel’de yerden tasarruf sağlayan kurulumuyla ön plana çıkan 74 set multi klima, 46 adet 32” süper dinamik kontrasta sahip LED TV, 45 adet kokuları birbirine karıştırmayan sisteme sahip buzdolabı, Vestel imzasıyla kullanıma hazır hale getirildi. Şık tasarım, yüksek verim ve konfor sunan Vestel ürünleri özellikle yapı ve turizm sektörüne ayrıcalık getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.