Versace’den İkonik Tasarımlar

TEKNOLOJİ 22.03.2021 - 08:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1775+ kez okundu.
 

Versace’den İkonik Tasarımlar

Lüks şıklığın temsilcisi olan Versace’nin yeni modelleri, çarpıcı tasarımları ve adeta bir sanat eseri gibi incelikle işlenen detaylarıyla; iddialı stilini saatiyle gözler önüne sermek isteyen kadın ve erkeklere hitap ediyor.   Saat tutkunlarına, dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Versace, yeni modelleriyle ihtişamı seven kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Tamamen İsviçre yapımı modellerde, markanın ikonik Medusa figürü de başroldeki yerini koruyor.   Versace’nin kadınlar için tasarladığı yeni modeli, çelik, altın rengi ve yeşili buluşturuyor. Saatin bezelinde ve kadranında kullanılan Greca desenler, sanatsal bir dokunuş olarak göze çarpıyor.   Modern duruşuyla dikkat çeken saat, yıllarca kullanılabilecek zamansız tasarımıyla kadınların beğenisini topluyor.    Versace’nin siyahın asaletinden vazgeçmeyen erkeklerin vazgeçilmezi olacak yeni modeli ise bileziğindeki mat ve parlak dokunuşlarla zıtlıkların güzelliğini gözler önüne seriyor. Benzersiz bir asalete sahip saatin lacivert kadranındaki Greca detay ise Versace’nin sanat ile kopmayan bağını temsil ediyor.   Versace’nin en yeni tasarımları Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde satışa sunuluyor.   Fiyat bilgisi:  VRSCVEHU00420 – 7.420 TL VRSCVEPM00620   Saat&Saat hakkında:  Temelleri 1971 yılında atılan Saat&Saat, 1994 yılından itibaren markalaşıp dünyaca ünlü markaların Türkiye’de distribütörlüğünü alarak müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteden asla taviz vermeyen, profesyonel bir yönetim anlayışla büyümesini sürdürdü. 2006 yılında perakende sektörüne adım atan Saat&Saat, 2016’da dünya markası Welder’in tüm haklarını satın aldı ve aynı yıl Wesse markasını da portföyüne ekledi. 2017’de Cerruti 1881 markasının Türkiye lisans anlaşmasını, 2018’de ise Polo Trophy markasının dünya haklarını alarak global arenaya adım attı. 2020 yılında ise Jacques Philippe markasını kendi bünyesine katıp, U.S. Polo Assn. markasının da 34 ülkede üretim ve satış haklarını alarak global arenaya adım attı. Bugün Saat&Saat; Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Guess, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani Exchange, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30’a yakın markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 165 mağazası ve 600 bayisinin yanı sıra dünyaca ünlü saatleri www.saatvesaat.com.tr adresi üzerinden de saat tutkunlarının beğenisine sunuyor. Türkiye’de tek yetkili teknik servis hizmetini de sunan Saat&Saat, ayrıca sektörde ilk ve tek olan “tüm mağazalarda teknik servis” hizmetiyle markası ne olursa olsun tüm saatler için teknik destek sağlıyor.

Lüks şıklığın temsilcisi olan Versace’nin yeni modelleri, çarpıcı tasarımları ve adeta bir sanat eseri gibi incelikle işlenen detaylarıyla; iddialı stilini saatiyle gözler önüne sermek isteyen kadın ve erkeklere hitap ediyor.

 

Saat tutkunlarına, dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Versace, yeni modelleriyle ihtişamı seven kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Tamamen İsviçre yapımı modellerde, markanın ikonik Medusa figürü de başroldeki yerini koruyor.

 

Versace’nin kadınlar için tasarladığı yeni modeli, çelik, altın rengi ve yeşili buluşturuyor. Saatin bezelinde ve kadranında kullanılan Greca desenler, sanatsal bir dokunuş olarak göze çarpıyor.   Modern duruşuyla dikkat çeken saat, yıllarca kullanılabilecek zamansız tasarımıyla kadınların beğenisini topluyor. 

 

Versace’nin siyahın asaletinden vazgeçmeyen erkeklerin vazgeçilmezi olacak yeni modeli ise bileziğindeki mat ve parlak dokunuşlarla zıtlıkların güzelliğini gözler önüne seriyor. Benzersiz bir asalete sahip saatin lacivert kadranındaki Greca detay ise Versace’nin sanat ile kopmayan bağını temsil ediyor.

 

Versace’nin en yeni tasarımları Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

 

Fiyat bilgisi: 

VRSCVEHU00420 – 7.420 TL

VRSCVEPM00620

 

Saat&Saat hakkında: 

Temelleri 1971 yılında atılan Saat&Saat, 1994 yılından itibaren markalaşıp dünyaca ünlü markaların Türkiye’de distribütörlüğünü alarak müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteden asla taviz vermeyen, profesyonel bir yönetim anlayışla büyümesini sürdürdü. 2006 yılında perakende sektörüne adım atan Saat&Saat, 2016’da dünya markası Welder’in tüm haklarını satın aldı ve aynı yıl Wesse markasını da portföyüne ekledi. 2017’de Cerruti 1881 markasının Türkiye lisans anlaşmasını, 2018’de ise Polo Trophy markasının dünya haklarını alarak global arenaya adım attı. 2020 yılında ise Jacques Philippe markasını kendi bünyesine katıp, U.S. Polo Assn. markasının da 34 ülkede üretim ve satış haklarını alarak global arenaya adım attı. Bugün Saat&Saat; Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Guess, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani Exchange, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30’a yakın markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 165 mağazası ve 600 bayisinin yanı sıra dünyaca ünlü saatleri www.saatvesaat.com.tr adresi üzerinden de saat tutkunlarının beğenisine sunuyor. Türkiye’de tek yetkili teknik servis hizmetini de sunan Saat&Saat, ayrıca sektörde ilk ve tek olan “tüm mağazalarda teknik servis” hizmetiyle markası ne olursa olsun tüm saatler için teknik destek sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.