akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ÜMİT GÜNER'DEN ASKON'A ZİYARET

EKONOMİ 11.02.2021 - 20:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1680+ kez okundu.
 

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ÜMİT GÜNER'DEN ASKON'A ZİYARET

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ÜMİT GÜNER'DEN ASKON'A ZİYARET Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Ümit Güner ve beraberindeki Grup Müdürleri ile beraber yaptığı ziyarette, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulvahap Bilge, İlker Medeni ve Harun Ensar hazır bulundu. Gündemde yer alan ekonomik sorunların ele alındığı ve şehrimizin kalkınması adına istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Konuşmanın devamında Recep Çalışkan, “Biz ASKON ailesi olarak, Vergi mükellefi iş adamları olarak, Adana’mızın kalkınması adına sanayi ve hizmet sektörleri için geliştirilecek projelerde Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız” dedi. Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’de Adana’mız için yapılacak her türlü hizmetin destekçisi olacaklarını dile getirerek, yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Çalışkan’a teşekkür ederek “ASKON ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner ve Grup Müdürleri Milli Görüş Davasının Adana'daki çınarlarından Merhum Süleyman Çalışkan Ağabey'in vefatından dolayı da Recep Çalışkan’a başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti.

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ÜMİT GÜNER'DEN ASKON'A ZİYARET

Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Ümit Güner ve beraberindeki Grup Müdürleri ile beraber yaptığı ziyarette, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulvahap Bilge, İlker Medeni ve Harun Ensar hazır bulundu.

Gündemde yer alan ekonomik sorunların ele alındığı ve şehrimizin kalkınması adına istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Konuşmanın devamında Recep Çalışkan, “Biz ASKON ailesi olarak, Vergi mükellefi iş adamları olarak, Adana’mızın kalkınması adına sanayi ve hizmet sektörleri için geliştirilecek projelerde Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız” dedi.

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’de Adana’mız için yapılacak her türlü hizmetin destekçisi olacaklarını dile getirerek, yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Çalışkan’a teşekkür ederek “ASKON ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner ve Grup Müdürleri Milli Görüş Davasının Adana'daki çınarlarından Merhum Süleyman Çalışkan Ağabey'in vefatından dolayı da Recep Çalışkan’a başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.