akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

VALİ ELBAN SİTELERİN KURULACAĞI ALANLARI İNCELEDİ

GÜNDEM 15.11.2020 - 16:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2366+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN SİTELERİN KURULACAĞI ALANLARI İNCELEDİ

VALİ ELBAN OSB VE KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİNİN KURULACAĞI ALANLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU Vali Süleyman Elban, Sarıçam ilçesinde kurulacak Gıda Organize Bölgesi,  Mahrukatçılar Küçük Sanayi Sitesi, Mobilyacılar Sitesi alanları ile Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi genişletme çalışmalarının gerçekleştirileceği alanlarda incelemelerde bulundu. Yapılacak çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler alan Vali Elban, kentin üretim ve istihdam kapasitesine önemli katkılar sağlayacak bu yatırımları bir an evvel tamamlama gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Adana’nın geçmişten günümüze sanayi konusunda adından sıkça söz ettiren bir il olduğunu ifade eden Vali Elban, “Özellikle son yıllarda kentimizin sanayi potansiyelini daha da geliştirecek atılımlar gerçekleştirildi. Gerek Ceyhan’da gerek Karataş’ta gerekse ilimizin muhtelif yerlerinde yapılan sanayi yatırımlarının yanı sıra Sarıçam’da kuracağımız organize sanayi bölgeleri ve  küçük sanayi siteleriyle hem ilimiz ve ülkemiz ekonomisine hem de istihdama önemli katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz.” dedi. Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın da katıldığı inceleme gezisi, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından son buldu.

VALİ ELBAN OSB VE KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİNİN KURULACAĞI ALANLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Süleyman Elban, Sarıçam ilçesinde kurulacak Gıda Organize Bölgesi,  Mahrukatçılar Küçük Sanayi Sitesi, Mobilyacılar Sitesi alanları ile Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi genişletme çalışmalarının gerçekleştirileceği alanlarda incelemelerde bulundu.

Yapılacak çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler alan Vali Elban, kentin üretim ve istihdam kapasitesine önemli katkılar sağlayacak bu yatırımları bir an evvel tamamlama gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Adana’nın geçmişten günümüze sanayi konusunda adından sıkça söz ettiren bir il olduğunu ifade eden Vali Elban, “Özellikle son yıllarda kentimizin sanayi potansiyelini daha da geliştirecek atılımlar gerçekleştirildi. Gerek Ceyhan’da gerek Karataş’ta gerekse ilimizin muhtelif yerlerinde yapılan sanayi yatırımlarının yanı sıra Sarıçam’da kuracağımız organize sanayi bölgeleri ve  küçük sanayi siteleriyle hem ilimiz ve ülkemiz ekonomisine hem de istihdama önemli katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz.” dedi.

Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın da katıldığı inceleme gezisi, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.