VALİ ELBAN POZANTI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 24.01.2021 - 17:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1447+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN POZANTI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Süleyman Elban, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gittiği Pozantı’da Pozantı Belediyesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’la görüşen Vali Elban,  Belediye tarafından verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı. Burada kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, Belediye tarafından verilen hizmetlerin kalitesinin daha da arttırılması, Pozantı’nın değerine değer katacak projelerin hayata geçirilebilmesi için tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın şahsında Belediyenin tüm personeline çalışmalarında başarılar dilediğini sözlerine ekledi. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise Vali Elban’ın ziyaretinden onur duyduklarını belirtti. Vali Elban’ın ziyaretine İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş de katıldı.

Vali Süleyman Elban, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gittiği Pozantı’da Pozantı Belediyesini ziyaret etti.

Ziyareti sırasında Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’la görüşen Vali Elban,  Belediye tarafından verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Burada kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, Belediye tarafından verilen hizmetlerin kalitesinin daha da arttırılması, Pozantı’nın değerine değer katacak projelerin hayata geçirilebilmesi için tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın şahsında Belediyenin tüm personeline çalışmalarında başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise Vali Elban’ın ziyaretinden onur duyduklarını belirtti. Vali Elban’ın ziyaretine İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.