VALİ ELBAN MELTEM KİMYA’YI ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 01.04.2021 - 09:06, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2591+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN MELTEM KİMYA’YI ZİYARET ETTİ

Vali Süleyman Elban, plastik sektöründe faaliyet gösteren Meltem Kimya Tekstil Sanayi İthalat İhracat ve Ticaret Anonim Şirketini ziyaret etti.   Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan’ın da hazır bulunduğu inceleme ziyareti sırasında firma yetkilisi Fuat Şahin, firmanın üretim gücü, tesiste üretilen ürünler, hizmet anlayışı ve istihdam kapasitesi hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Üretimini “Kalitesi Kimyasında Saklı” anlayışıyla sürdüren Meltem Kimya Anonim Şirketi tarafından üretilen ürünlerle ilgili bilgi alan Vali Elban, gelişen teknolojiye ayak uyduran, sunduğu ürünlerle ekonomiye sürdürülebilir katma değer yaratan ve kent ekonomisi başta olmak üzere ülke ekonomisine katkı sağlayan Şirket Sahibi Turan Şahin’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, yapılan incelemelerin ardından sona erdi.

Vali Süleyman Elban, plastik sektöründe faaliyet gösteren Meltem Kimya Tekstil Sanayi İthalat İhracat ve Ticaret Anonim Şirketini ziyaret etti.

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan’ın da hazır bulunduğu inceleme ziyareti sırasında firma yetkilisi Fuat Şahin, firmanın üretim gücü, tesiste üretilen ürünler, hizmet anlayışı ve istihdam kapasitesi hakkında bir sunum gerçekleştirdi.


Üretimini “Kalitesi Kimyasında Saklı” anlayışıyla sürdüren Meltem Kimya Anonim Şirketi tarafından üretilen ürünlerle ilgili bilgi alan Vali Elban, gelişen teknolojiye ayak uyduran, sunduğu ürünlerle ekonomiye sürdürülebilir katma değer yaratan ve kent ekonomisi başta olmak üzere ülke ekonomisine katkı sağlayan Şirket Sahibi Turan Şahin’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


Ziyaret, yapılan incelemelerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.