VALİ ELBAN EMNİYET TEŞKİLATI MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 10.01.2021 - 15:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2029+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN EMNİYET TEŞKİLATI MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ ELBAN EMNİYET TEŞKİLATI MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Vali Süleyman Elban başkanlığında, İl Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda,  2020 yılında gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmalarıyla 2021 yılında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.  İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren Vali Süleyman Elban; milletimiz ve devletimizin bekası, toplumun huzur ve emniyeti için yüksek vazife şuuru ile görev ifa eden tüm polislerimizin her türlü takdiri hak ettiğini dile getirdi. Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması gibi toplum huzurunu sağlamaya yönelik görevleri yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın salgınla mücadelede de özveriyle çalıştığını belirten Vali Elban, “Pandemi sürecinin başladığı ilk andan beri ülkemizin bulunduğu bu zor zamanda ilgili tüm kurumlarımız gibi Emniyet Teşkilatımız da büyük bir sorumluluk örneği göstererek sahada gece-gündüz çalışmış ve halen de çalışmalarını bu anlayışla devam ettirmektedir.  Bu cansiparane çalışmalarından ötürü teşkilatımızın her bir ferdini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. Dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Emniyet Teşkilatının vatandaşlarımızın kaliteli hizmet beklentilerine cevap vermeye devam edeceğini belirten Vali Elban, polislerimizin her türlü güçlüğün üstesinden geleceğine, ilimiz genelinde mevcut huzur ve güven ortamını koruyacağına inancının tam olduğunu dile getirerek bu ortamın sağlanmasına olan katkılarından dolayı İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye teşekkür ettiğini söyledi. Toplantı, gerçekleştirilen bilgilendirme faaliyetleri ve yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.
VALİ ELBAN EMNİYET TEŞKİLATI MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Vali Süleyman Elban başkanlığında, İl Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda,  2020 yılında gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmalarıyla 2021 yılında yapılacak çalışmalar değerlendirildi. 
İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren Vali Süleyman Elban; milletimiz ve devletimizin bekası, toplumun huzur ve emniyeti için yüksek vazife şuuru ile görev ifa eden tüm polislerimizin her türlü takdiri hak ettiğini dile getirdi.
Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması gibi toplum huzurunu sağlamaya yönelik görevleri yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın salgınla mücadelede de özveriyle çalıştığını belirten Vali Elban, “Pandemi sürecinin başladığı ilk andan beri ülkemizin bulunduğu bu zor zamanda ilgili tüm kurumlarımız gibi Emniyet Teşkilatımız da büyük bir sorumluluk örneği göstererek sahada gece-gündüz çalışmış ve halen de çalışmalarını bu anlayışla devam ettirmektedir.  Bu cansiparane çalışmalarından ötürü teşkilatımızın her bir ferdini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Emniyet Teşkilatının vatandaşlarımızın kaliteli hizmet beklentilerine cevap vermeye devam edeceğini belirten Vali Elban, polislerimizin her türlü güçlüğün üstesinden geleceğine, ilimiz genelinde mevcut huzur ve güven ortamını koruyacağına inancının tam olduğunu dile getirerek bu ortamın sağlanmasına olan katkılarından dolayı İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye teşekkür ettiğini söyledi.
Toplantı, gerçekleştirilen bilgilendirme faaliyetleri ve yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.