akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

VALİ ELBAN’DAN POZANTI İLÇESİNE ZİYARET

GÜNDEM 25.01.2021 - 20:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2433+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN’DAN POZANTI İLÇESİNE ZİYARET

İlçe ziyaretlerini sürdüren Vali Süleyman Elban, bu kapsamda Pozantı ilçesine giderek Pozantı Kaymakamlığını ziyaret etti.   Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılanan Vali Elban, daha sonra ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve verilen kamu hizmetleri hakkında detaylı bilgiler aldı.   Pozantı’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Elban, “Adana’mızın her bir ilçesi kendine has dokusuyla önemli potansiyelleri içinde barındırıyor. Pozantı ilçemiz de tarihi önemiyle, doğal güzellikleriyle, temiz havasıyla güzel Adana’mızın güzel ilçelerinden biri.” dedi.  Pozantı’nın tarihi değerine de vurgu yapan Vali Elban, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu topraklara gelerek gerçekleştirdiği Pozantı Kongresi’nde, Kurtuluş Mücadelesi’nin güney cephesini oluşturduğunu ve bu bağlamda Pozantı’nın tarihi bir öneme sahip olduğunu belirtti.  Pozantı ilçesinin bu değerinin Türkiye ve dünya çapında daha bilinir olmasına gayret göstereceklerini ifade eden Vali Elban, “İlçemizin sahip olduğu diğer tüm potansiyelleri de geliştirmek amacıyla çalışacağız. Güzel ilçemizin değerli vatandaşlarına en iyi kamu hizmetini sunmak, vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek için azami gayreti göstereceğiz.” şeklinde konuştu.   Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Elban, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Pozantı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmaları ile ilçenin genel durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı. İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Taşkın Keleş’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde Vali Elban; vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden üstün bir gayret ile görev yapan tüm güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti. Vali Elban’ın gerçekleştirdiği ziyaretler, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Vali Süleyman Elban, bu kapsamda Pozantı ilçesine giderek Pozantı Kaymakamlığını ziyaret etti.  

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılanan Vali Elban, daha sonra ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve verilen kamu hizmetleri hakkında detaylı bilgiler aldı.  

Pozantı’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Elban, “Adana’mızın her bir ilçesi kendine has dokusuyla önemli potansiyelleri içinde barındırıyor. Pozantı ilçemiz de tarihi önemiyle, doğal güzellikleriyle, temiz havasıyla güzel Adana’mızın güzel ilçelerinden biri.” dedi. 

Pozantı’nın tarihi değerine de vurgu yapan Vali Elban, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu topraklara gelerek gerçekleştirdiği Pozantı Kongresi’nde, Kurtuluş Mücadelesi’nin güney cephesini oluşturduğunu ve bu bağlamda Pozantı’nın tarihi bir öneme sahip olduğunu belirtti. 

Pozantı ilçesinin bu değerinin Türkiye ve dünya çapında daha bilinir olmasına gayret göstereceklerini ifade eden Vali Elban, “İlçemizin sahip olduğu diğer tüm potansiyelleri de geliştirmek amacıyla çalışacağız. Güzel ilçemizin değerli vatandaşlarına en iyi kamu hizmetini sunmak, vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek için azami gayreti göstereceğiz.” şeklinde konuştu.  

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Elban, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Pozantı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmaları ile ilçenin genel durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Taşkın Keleş’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde Vali Elban; vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden üstün bir gayret ile görev yapan tüm güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti.

Vali Elban’ın gerçekleştirdiği ziyaretler, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.