akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

VALİ ELBAN’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET

GÜNDEM 16.01.2021 - 09:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1948+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET

VALİ ELBAN’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET  Vali Süleyman Elban, Çukurova Kaymakamlığını ziyaret ederek Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya’dan ilçenin genel durumu ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.   Ziyaret sırasında Vali Elban, Kaymakam Kaya ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı. Daha sonra Kaymakam Kaya’nın makamına geçen Vali Elban; burada Kaymakam Kaya ile bir süre sohbet etti. Çukurova Kaymakamlığı bünyesinde çalışan tüm personele çalışmalarında başarılar dilediğini belirten Vali Elban, “Sürekli gelişen yüzüyle Çukurova ilçemiz, Adana’mızın önemli ilçelerinden biri. İlçemizin değerine değer katacak yeni çalışmalar gerçekleştirme gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.  Çukurova ilçesinde koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmaları da değerlendiren Vali Elban, salgın tehdidinden kurtulabilmenin ancak hep birlikte uyulacak kurallarla mümkün olduğunu, bu yüzden tüm vatandaşların alınan tedbirlere eksiksiz uyması gerektiğini hatırlattı.   Vali Elban’ın Çukurova Kaymakamlığı ziyareti, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

VALİ ELBAN’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET

 Vali Süleyman Elban, Çukurova Kaymakamlığını ziyaret ederek Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya’dan ilçenin genel durumu ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  

Ziyaret sırasında Vali Elban, Kaymakam Kaya ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı. Daha sonra Kaymakam Kaya’nın makamına geçen Vali Elban; burada Kaymakam Kaya ile bir süre sohbet etti. Çukurova Kaymakamlığı bünyesinde çalışan tüm personele çalışmalarında başarılar dilediğini belirten Vali Elban, “Sürekli gelişen yüzüyle Çukurova ilçemiz, Adana’mızın önemli ilçelerinden biri. İlçemizin değerine değer katacak yeni çalışmalar gerçekleştirme gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Çukurova ilçesinde koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmaları da değerlendiren Vali Elban, salgın tehdidinden kurtulabilmenin ancak hep birlikte uyulacak kurallarla mümkün olduğunu, bu yüzden tüm vatandaşların alınan tedbirlere eksiksiz uyması gerektiğini hatırlattı.  

Vali Elban’ın Çukurova Kaymakamlığı ziyareti, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.