VALİ ELBAN ADANA KIVANÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

EĞİTİM 08.03.2022 - 22:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1994+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN ADANA KIVANÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Dr. Süleyman Elban, Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ın da katıldığı ziyarette Vali Elban, Kıvanç Tekstil Ticaret ve A.Ş. tarafından ilimize kazandırılan okulun genel durumu hakkında bilgi aldı. Ziyareti sırasında robotik kodlama eğitimi verilen sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Elban, “Genç nesillerimizin çağın şartlarına uygun eğitim yuvalarında öğrenim görmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu bağlamda hayırseverlerimizin destekleri de bizler için, geleceğimiz için çok anlamlı. Bu modern, fiziki şartlar açısından donanımlı okul binamızın yapımında katkıları olan Kıvanç ailesine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu sıralarda yetişecek ilim irfan sahibi gençler ülkemizin aydınlık yarınlarına omuz verecekler. ” dedi. Okulda incelemelerde bulunan Vali Elban, ziyaretinin devamında öğretmenlerle de bir araya geldi.

Vali Dr. Süleyman Elban, Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ın da katıldığı ziyarette Vali Elban, Kıvanç Tekstil Ticaret ve A.Ş. tarafından ilimize kazandırılan okulun genel durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyareti sırasında robotik kodlama eğitimi verilen sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Elban, “Genç nesillerimizin çağın şartlarına uygun eğitim yuvalarında öğrenim görmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu bağlamda hayırseverlerimizin destekleri de bizler için, geleceğimiz için çok anlamlı. Bu modern, fiziki şartlar açısından donanımlı okul binamızın yapımında katkıları olan Kıvanç ailesine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu sıralarda yetişecek ilim irfan sahibi gençler ülkemizin aydınlık yarınlarına omuz verecekler. ” dedi.

Okulda incelemelerde bulunan Vali Elban, ziyaretinin devamında öğretmenlerle de bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.