UMUTCAN AKSOY “BAŞARILI OLMAKTAN ZİYADE DEĞERLİ ADAM OLMAK” AMACIM

DİĞER 07.01.2021 - 07:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1325+ kez okundu.
 

UMUTCAN AKSOY “BAŞARILI OLMAKTAN ZİYADE DEĞERLİ ADAM OLMAK” AMACIM

UMUTCAN AKSOY “BAŞARILI OLMAKTAN ZİYADE DEĞERLİ ADAM OLMAK” AMACIM Mehmet Şirin Aksoy”un oğlu Umutcan Aksoy,  amacının başarılı olmaktan ziyade değerli adam olmak olduğunu” belirterek, kendini ezgin  insanlara adadığını söyledi.    Hukuk okuduğu için yakın çevresinin kendisine “Avukat bey, Savcı bey” diye hitap edildiğini, bunun da kendisini mutlu ettiğini belirten Umutcan Aksoy, “Başarılı br insan, hayattan verdiğinden fazlasını alır. Değerli bir insan ise hayattan aldığının fazlasını verir. Hayatımda önemle değer verdiğim bir yapım vardır o da ezgin halk insanlarına kendimi adamamdır” şeklinde konuştu.    Fotoğrafta , hukuk tahsili gören Umutcan Aksoy ve   kenar mahallelerde yaşayan geleceğin  umudu çocukların ihtiyacını karşılanırken..

UMUTCAN AKSOY “BAŞARILI OLMAKTAN

ZİYADE DEĞERLİ ADAM OLMAK” AMACIM

Mehmet Şirin Aksoy”un oğlu Umutcan Aksoy,  amacının başarılı olmaktan ziyade değerli adam olmak olduğunu” belirterek, kendini ezgin  insanlara adadığını söyledi.

   Hukuk okuduğu için yakın çevresinin kendisine “Avukat bey, Savcı bey” diye hitap edildiğini, bunun da kendisini mutlu ettiğini belirten Umutcan Aksoy, “Başarılı br insan, hayattan verdiğinden fazlasını alır. Değerli bir insan ise hayattan aldığının fazlasını verir. Hayatımda önemle değer verdiğim bir yapım vardır o da ezgin halk insanlarına kendimi adamamdır” şeklinde konuştu.

   Fotoğrafta , hukuk tahsili gören Umutcan Aksoy ve   kenar mahallelerde yaşayan geleceğin  umudu çocukların ihtiyacını karşılanırken..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.