ULUDAĞ’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

SİYASET 23.04.2021 - 10:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1987+ kez okundu.
 

ULUDAĞ’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, TBMM'nin 101’inci Kuruluş Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Uludağ mesajında, büyük Türk Milleti’nin, yüreğinde yaşattığı sarsılmaz inancı ve bağımsız yaşama azminden aldığı güç ile kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  mesajında emperyalist güçler tarafından yaşadığı toprakların dört bir tarafının işgal edildiği bir dönemde,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk etrafında bütünleşen Türk Milleti’nin Kurtuluş Savaşı meşalesinin yakılması için ilk ana kararları da TBMM çatısı altında aldığını belirtti. “TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİ ÇOCUKLARIMIZIN OMUZLARINDA YÜKSELECEKTİR” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin göstergesi olduğunu belirten Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Meclisimizin açıldığı günü çocuklarımıza bayram olarak armağan ederken, çocuklara güvenini ve sevgisini de ortaya koymuştur. Böylelikle çocuklara verdiği değeri ve Türk milletinin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, aynı zamanda dünyada kutlanan ilk çocuk bayramıdır. Bu vesile ile 23 Nisan 1920'nin hatırasını dünyanın tüm çocukları için emsalsiz bir bayrama dönüştüren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını rahmetle ve saygıyla anıyor, Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. ”dedi.

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, TBMM'nin 101’inci Kuruluş Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Uludağ mesajında, büyük Türk Milleti’nin, yüreğinde yaşattığı sarsılmaz inancı ve bağımsız yaşama azminden aldığı güç ile kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  mesajında emperyalist güçler tarafından yaşadığı toprakların dört bir tarafının işgal edildiği bir dönemde,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk etrafında bütünleşen Türk Milleti’nin Kurtuluş Savaşı meşalesinin yakılması için ilk ana kararları da TBMM çatısı altında aldığını belirtti.

“TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİ ÇOCUKLARIMIZIN OMUZLARINDA YÜKSELECEKTİR”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin göstergesi olduğunu belirten Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Meclisimizin açıldığı günü çocuklarımıza bayram olarak armağan ederken, çocuklara güvenini ve sevgisini de ortaya koymuştur. Böylelikle çocuklara verdiği değeri ve Türk milletinin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, aynı zamanda dünyada kutlanan ilk çocuk bayramıdır. Bu vesile ile 23 Nisan 1920'nin hatırasını dünyanın tüm çocukları için emsalsiz bir bayrama dönüştüren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını rahmetle ve saygıyla anıyor, Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.