Ukrayna Kano Milli Takımı Karataş’ta

GÜNDEM 29.03.2021 - 11:17, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1324+ kez okundu.
 

Ukrayna Kano Milli Takımı Karataş’ta

Adana da kamp yapan Ukrayna Kano Milli Takımı ve Yetkilileri Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un daveti ile Karataş’a ziyarette bulundular.   Türkiye Kano Federasyonu Adana İl Temsilcileri ve Federasyon Başkan Yardımcısı ile birlikte Karataş’a ziyarette bulunan temsilciler, açık deniz kano yarışmalarının yapılması yönünde Belediye Başkanı Necip Topuz ile görüşme gerçekleştirdiler.   Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; İlçemizin sportif alt yapısının geliştirilmesi yönünde su sporlarını önemsiyor ve bu yönde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Adana’mızı ziyaret eden Ukrayna Kano Milli Takım Sporcuları, temsilcileri ve davetimizi kabul ederek ilçemizi ziyaret eden Türkiye Kano Federasyonu Adana İl Temsilcileri ile Federasyon Başkan Yardımcısını misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Spor turizminin geliştirilmesine katkı sunacak alt yapının oluşturulması yönünde ilerleyen günlerde açık deniz kano yarışlarının yapılması için görüşme gerçekleştirdik.  İlçemizin tanıtımına da önemli katkı sunacak bu alt yapının kurulması yönünde çalışmalarımızı federasyon temsilcilerimiz ile birlikte şekillendireceğiz. İlçemiz için bu ziyaretin önemi büyük. Davetimize icabet eden değerli temsilcilere teşekkürlerimizi sunuyorum.”  dedi. 

Adana da kamp yapan Ukrayna Kano Milli Takımı ve Yetkilileri Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un daveti ile Karataş’a ziyarette bulundular.  

Türkiye Kano Federasyonu Adana İl Temsilcileri ve Federasyon Başkan Yardımcısı ile birlikte Karataş’a ziyarette bulunan temsilciler, açık deniz kano yarışmalarının yapılması yönünde Belediye Başkanı Necip Topuz ile görüşme gerçekleştirdiler.  

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; İlçemizin sportif alt yapısının geliştirilmesi yönünde su sporlarını önemsiyor ve bu yönde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Adana’mızı ziyaret eden Ukrayna Kano Milli Takım Sporcuları, temsilcileri ve davetimizi kabul ederek ilçemizi ziyaret eden Türkiye Kano Federasyonu Adana İl Temsilcileri ile Federasyon Başkan Yardımcısını misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Spor turizminin geliştirilmesine katkı sunacak alt yapının oluşturulması yönünde ilerleyen günlerde açık deniz kano yarışlarının yapılması için görüşme gerçekleştirdik.  İlçemizin tanıtımına da önemli katkı sunacak bu alt yapının kurulması yönünde çalışmalarımızı federasyon temsilcilerimiz ile birlikte şekillendireceğiz. İlçemiz için bu ziyaretin önemi büyük. Davetimize icabet eden değerli temsilcilere teşekkürlerimizi sunuyorum.”  dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.