akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Yeni Sezonun Maç Tarihleri Açıklandı

08.06.2022 - 22:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1298+ kez okundu.
 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Yeni Sezonun Maç Tarihleri Açıklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonda maç tarihleri açıklandı. Temsilcilerimiz ise Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin eleme etabındaki karşılaşmaların tarihleri resmen şimdiden belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa'nın en seçkin kupası olarak 68. sezonuna hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi adıyla 31. sezonuna başlayacak organizasyonda maç tarihleri ise şimdiden belli oldu.   Bu sezon Dünya Kupası nedeniyle erken başlayacak olan Şampiyonlar Ligi, eleme etaplarıyla birlikte 21 Haziran 2022 yılında resmen start veriliyor. 10 Haziran 2023 yılında İstanbul'da gerçekleşecek finalle sezona nokta koyacak.   Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin maç tarihleri belli oldu Süper Lig 'de şampiyonluğa doğru ulaşan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne katılım adına Play-Off etabında mücadele vermeye hazırlanıyor. Play-Off'ların 16-17 ve 23-24 Ağustos tarihlerinde oynanacakları açıklandı.   İkinci eleme turundan başlayarak Şampiyonlar Ligi'ne katılım şansı araması beklenen Fenerbahçe 19-20 ve 26-27 Temmuz tarihlerinde bu turdaki karşılaşmalarını oynayacak.   Kura çekimi tarihleri açıklandı Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin mücadele vereceği ikinci eleme turu kuraları 15 Haziran tarihinde çekilecek. Bu turlardan sonra Trabzonspor'un mücadele vereceği Play-Off turu kuraları 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.   Final İstanbul'da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final 10 Haziran 2023 yılında İstanbul'da oynanacağı yapılan açıklamayla resmîyet kazandı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonda maç tarihleri açıklandı. Temsilcilerimiz ise Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin eleme etabındaki karşılaşmaların tarihleri resmen şimdiden belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa'nın en seçkin kupası olarak 68. sezonuna hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi adıyla 31. sezonuna başlayacak organizasyonda maç tarihleri ise şimdiden belli oldu.

 

Bu sezon Dünya Kupası nedeniyle erken başlayacak olan Şampiyonlar Ligi, eleme etaplarıyla birlikte 21 Haziran 2022 yılında resmen start veriliyor. 10 Haziran 2023 yılında İstanbul'da gerçekleşecek finalle sezona nokta koyacak.

 

Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin maç tarihleri belli oldu

Süper Lig 'de şampiyonluğa doğru ulaşan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne katılım adına Play-Off etabında mücadele vermeye hazırlanıyor. Play-Off'ların 16-17 ve 23-24 Ağustos tarihlerinde oynanacakları açıklandı.

 

İkinci eleme turundan başlayarak Şampiyonlar Ligi'ne katılım şansı araması beklenen Fenerbahçe 19-20 ve 26-27 Temmuz tarihlerinde bu turdaki karşılaşmalarını oynayacak.

 

Kura çekimi tarihleri açıklandı

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin mücadele vereceği ikinci eleme turu kuraları 15 Haziran tarihinde çekilecek. Bu turlardan sonra Trabzonspor'un mücadele vereceği Play-Off turu kuraları 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

 

Final İstanbul'da

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final 10 Haziran 2023 yılında İstanbul'da oynanacağı yapılan açıklamayla resmîyet kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.