Twitter, Devlet Bahçeli’nin paylaşımlarına kısıtlama getirdi.

SİYASET 04.02.2021 - 21:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2283+ kez okundu.
 

Twitter, Devlet Bahçeli’nin paylaşımlarına kısıtlama getirdi.

Twitter sansürü sonrası MHP'den yapılan açıklama şöyle;

Twitter, Devlet Bahçeli'nin 3 Şubat, 2021 tarihinde attığı bir tweeti öğrencilere yönelik "şiddet içeren tehdit" gerekçesiyle kaldırdı. Twitter, Devlet Bahçeli’nin Boğaziçi Üniversitesi paylaşımlarına kısıtlama getirdi. Twitter sansürü sonrası MHP'den  açıklama geldi; Boğaziçi Üniversitesi'nin önündeki menfur eyleme karşı gösterdiği tepkiden dolayı MHP lideri sayın Bahçeli'nin bazı paylaşımlarına Twitter kısıtlama getirmiştir. Sayın Bahçeli terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu halde -ki bu emniyet tarafından da teyit edilmiştir- okyanus ötesinden Twitter buna tepki göstermiştir. Boğaziçi Üniversitesi önünde eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter’ın arkasındaki güçler destek vermiştir.
Twitter sansürü sonrası MHP'den yapılan açıklama şöyle;

Twitter, Devlet Bahçeli'nin 3 Şubat, 2021 tarihinde attığı bir tweeti öğrencilere yönelik "şiddet içeren tehdit" gerekçesiyle kaldırdı.

Twitter, Devlet Bahçeli’nin Boğaziçi Üniversitesi paylaşımlarına kısıtlama getirdi.

Twitter sansürü sonrası MHP'den  açıklama geldi;

Boğaziçi Üniversitesi'nin önündeki menfur eyleme karşı gösterdiği tepkiden dolayı MHP lideri sayın Bahçeli'nin bazı paylaşımlarına Twitter kısıtlama getirmiştir.

Sayın Bahçeli terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu halde -ki bu emniyet tarafından da teyit edilmiştir- okyanus ötesinden Twitter buna tepki göstermiştir.

Boğaziçi Üniversitesi önünde eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter’ın arkasındaki güçler destek vermiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.