akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

TÜSAD Solunum TV Podcast’i ile Altın Pusula ödülü kazandı

KÜLTÜR 06.07.2022 - 06:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1270+ kez okundu.
 

TÜSAD Solunum TV Podcast’i ile Altın Pusula ödülü kazandı

Bu yıl 52’nci yaşını kutlayan TÜSAD, Türkiye’nin öncü ve yenilikçi derneklerinden biri olarak dijital iletişim alanında önemli bir ödülün sahibi oldu. TÜSAD ve iletişim ajansı DoMedya, akciğer sağlığı ile ilgili konularda halkı doğru bilgilendirmek amacıyla hazırlanan “Solunum TV Podcast Serisi” ile Altın Pusula ödülü’ne layık görüldü.

Kurulduğu Haziran 1970 tarihinden bu yana alanının öncü ve yenilikçi derneği olarak, akciğer sağlığında hekimlerin mesleki gelişimi ve toplumun bilinçlendirilmesi için çalışan Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD), iletişim konusundaki başarısını tescilledi. TÜSAD’ın kendi alanında bir ilke imza atarak hayata geçirdiği ve “Sesimiz ile Her Yerdeyiz” sloganı ile yayına aldığı “Solunum TV Podcast Serisi” Altın Pusula ödülüne layık görüldü. TÜSAD ve iletişim ajansı DoMedya tarafından hazırlanarak, her hafta yeni bir yayınla dinleyicisine sunduğu podcast serisi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından verilen Altın Pusula Ödülleri’nde “Dijital İletişim kategorisinde ödül kazanan projelerden biri oldu. ALANINDA İLK TÜRKÇE PODCAST Altın Pusula ödülünün TÜSAD’ın inovatif yönünü göstermesi açısından çok değerli olduğunu dile getiren TÜSAD Başkanı Prof. Dr. Ülkü Yılmaz, şu değerlendirmeyi yaptı: “TÜSAD’ın 52’nci yılında podcast gibi yeni nesil bir iletişim projesi ile ödül alması bizim için çok anlamlı. TÜSAD’ın dijitalleşmeye açık, yenilikçi tarafını ortaya koyması açısından Solunum TV Podcast Serisi, çok değerli bir proje. Bu podcast ile COVID-19 başta olmak üzere halkımızın özellikle merak ettiği sağlık konularında uzman hekimlerle birlikte hazırlanan yayınlar, sağlık dışı keyifli konularla birlikte harmanlanarak hepimizin keyifle dinlediği bir seriye dönüştü. Bu da doğru ve bilimsel bilginin yaygınlaşması için çabalayan derneğimize dijital iletişim kategorisinde önemli bir ödül getirdi. Solunum TV’yi yayına hazırlayan ekibimizi ve podcast yayınlarına katılarak bilgi paylaşan hekimlerimizi kutlarken, her hafta merakla bu seriyi takip eden dinleyicilerimize de teşekkür ediyorum.”
Bu yıl 52’nci yaşını kutlayan TÜSAD, Türkiye’nin öncü ve yenilikçi derneklerinden biri olarak dijital iletişim alanında önemli bir ödülün sahibi oldu. TÜSAD ve iletişim ajansı DoMedya, akciğer sağlığı ile ilgili konularda halkı doğru bilgilendirmek amacıyla hazırlanan “Solunum TV Podcast Serisi” ile Altın Pusula ödülü’ne layık görüldü.

Kurulduğu Haziran 1970 tarihinden bu yana alanının öncü ve yenilikçi derneği olarak, akciğer sağlığında hekimlerin mesleki gelişimi ve toplumun bilinçlendirilmesi için çalışan Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD), iletişim konusundaki başarısını tescilledi. TÜSAD’ın kendi alanında bir ilke imza atarak hayata geçirdiği ve “Sesimiz ile Her Yerdeyiz” sloganı ile yayına aldığı “Solunum TV Podcast Serisi” Altın Pusula ödülüne layık görüldü. TÜSAD ve iletişim ajansı DoMedya tarafından hazırlanarak, her hafta yeni bir yayınla dinleyicisine sunduğu podcast serisi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından verilen Altın Pusula Ödülleri’nde “Dijital İletişim kategorisinde ödül kazanan projelerden biri oldu.

ALANINDA İLK TÜRKÇE PODCAST

Altın Pusula ödülünün TÜSAD’ın inovatif yönünü göstermesi açısından çok değerli olduğunu dile getiren TÜSAD Başkanı Prof. Dr. Ülkü Yılmaz, şu değerlendirmeyi yaptı: “TÜSAD’ın 52’nci yılında podcast gibi yeni nesil bir iletişim projesi ile ödül alması bizim için çok anlamlı. TÜSAD’ın dijitalleşmeye açık, yenilikçi tarafını ortaya koyması açısından Solunum TV Podcast Serisi, çok değerli bir proje. Bu podcast ile COVID-19 başta olmak üzere halkımızın özellikle merak ettiği sağlık konularında uzman hekimlerle birlikte hazırlanan yayınlar, sağlık dışı keyifli konularla birlikte harmanlanarak hepimizin keyifle dinlediği bir seriye dönüştü. Bu da doğru ve bilimsel bilginin yaygınlaşması için çabalayan derneğimize dijital iletişim kategorisinde önemli bir ödül getirdi. Solunum TV’yi yayına hazırlayan ekibimizi ve podcast yayınlarına katılarak bilgi paylaşan hekimlerimizi kutlarken, her hafta merakla bu seriyi takip eden dinleyicilerimize de teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.