Türkiye'nin en yeşil buluşması

YAŞAM 02.12.2020 - 17:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1167+ kez okundu.
 

Türkiye'nin en yeşil buluşması

Türkiye'nin en yeşil buluşması, yerli üreticileri yeni pazarlara taşıyacak!

Süs bitkileri ve peyzaj sektöründe küresel nedenlerden dolayı ertelenen talepler, The Flower and Plant Show fuarında karşılık bulacak.   Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği’nin (SÜSBİR) iş birliğinde 12.’sini gerçekleştirecekleri fuar hakkında açıklamalarda bulunan Tarsus Turkey Fuar Direktörü Ebru Causey,  İtalya, İngiltere, Hollanda, Fransa, Mısır ve Rusya başta olmak üzere tüm Avrupa ve MENA bölgesinden satın almacıları, Tüyap İstanbul’da ağırlayacaklarını söyledi.   Fuar kapsamında ilk defa uygulayacakları Overseas Buyer programı hakkında da bilgi veren Causey, “Bu program sayesinde, dünyanın her yerinden yüksek bütçeli satın almacıları özel davetle The Flower and Plant Show’a getiriyoruz. Küresel gelişmelere rağmen 2020 yılının ilk 6 ayındaki sektör ihracatı, 2019 yılının ilk 6 ayını geçmiş durumda. Yılsonuna kadar 100 milyon dolar ihracat hedefleyen süs bitkileri sektörü, küresel ticaretin yeniden şekillendiği bu dönemde, üretici kimliği, lokasyon ve lojistik avantajlarıyla dünya pazarında oldukça önemli avantajlara sahip. Fuar, Türk üreticilere, yeni ihracat kanalları açarak, sektörün büyümesine katkı sağlamaya devam edecek” dedi.
Türkiye'nin en yeşil buluşması, yerli üreticileri yeni pazarlara taşıyacak!

Süs bitkileri ve peyzaj sektöründe küresel nedenlerden dolayı ertelenen talepler, The Flower and Plant Show fuarında karşılık bulacak.

 

Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği’nin (SÜSBİR) iş birliğinde 12.’sini gerçekleştirecekleri fuar hakkında açıklamalarda bulunan Tarsus Turkey Fuar Direktörü Ebru Causey,  İtalya, İngiltere, Hollanda, Fransa, Mısır ve Rusya başta olmak üzere tüm Avrupa ve MENA bölgesinden satın almacıları, Tüyap İstanbul’da ağırlayacaklarını söyledi.

 

Fuar kapsamında ilk defa uygulayacakları Overseas Buyer programı hakkında da bilgi veren Causey, “Bu program sayesinde, dünyanın her yerinden yüksek bütçeli satın almacıları özel davetle The Flower and Plant Show’a getiriyoruz. Küresel gelişmelere rağmen 2020 yılının ilk 6 ayındaki sektör ihracatı, 2019 yılının ilk 6 ayını geçmiş durumda. Yılsonuna kadar 100 milyon dolar ihracat hedefleyen süs bitkileri sektörü, küresel ticaretin yeniden şekillendiği bu dönemde, üretici kimliği, lokasyon ve lojistik avantajlarıyla dünya pazarında oldukça önemli avantajlara sahip. Fuar, Türk üreticilere, yeni ihracat kanalları açarak, sektörün büyümesine katkı sağlamaya devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.