akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Türkiye’nin En Büyük Showroomu Adana’da Açılıyor

EKONOMİ 11.04.2021 - 09:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2139+ kez okundu.
 

Türkiye’nin En Büyük Showroomu Adana’da Açılıyor

Vivense’nin Türkiye’deki En Büyük Showroomu Adana’da Açılıyor     Ev ve yaşam alanlarına ilham verici, yenilikçi ve profesyonel hizmet anlayışını getiren Vivense, 70’den fazla showroomu ve satış noktasına bir yenisini daha ekliyor! Seçilmiş ürünleri, özel koleksiyonları ve iç mimarlık hizmeti ile güzel evler tasarlamak üzere eşsiz bir deneyim sunan Vivense, Türkiye’deki en büyük metrekareli showroomunu Adana’da açıyor.   Daha Geniş Bir Alan   1.700 metrekarelik alana yayılan Adana 2 Showroom; Vivense Kids Koleksiyonu, dekorasyon ürünleri, uyku grubu, ev tekstili ve sofra ürünleri ile genişleyen ürün skalasını, farklı tematik alanlarda müşterileriyle buluşturuyor. İlk kez Afyon Showroomda başlatılan yerinde satış uygulaması, Adana 2 Showroomda da bulunuyor. Yerinde satış uygulaması sayesinde, nakliye gerektiren büyük mobilyalar haricindeki tüm ürün grupları, showroomdan paketlenip satın alınabiliyor. İlerleyen dönemlerde ise Vivense, yerinde satış uygulamasını tüm showroomlarında hayata geçirmeye hazırlanıyor.   Geniş Ürün Seçkisi   Ev tekstili, sofra grubu ve ev aksesuar ürünlerine geniş yer verilen Adana 2 Showroom’da, farklı stilde ve çizgide hikayesi olan tasarımlar bulunuyor. Konforlu ve mutlu bir uyku deneyimi için tasarlanan Luna by Vivense yatak ailesine de showroomda büyük bir alan ayrılırken; Vivense Collection’ın Kids seçkisinden 6 farklı serisi sergileniyor. Bunun yanı sıra, kendi yaşam stillerine ve ihtiyaçlarına uygun doğru kumaşı arayanlar için düşünülmüş Vivense Exclusive Kumaş Koleksiyonu, farklı doku, renk ve desenleriyle Adana 2 Showroomda da yer alıyor.   Vivense Touch İç Mimarlık Hizmeti   Geniş ürün seçkisiyle beraber, Touch İç Mimarlık ofislerinin yer aldığı Adana 2 Showroomda, Vivense’nin uzman iç mimar ekibi evini yenilemek isteyenlere birebir danışmanlık ve proje hizmeti veriyor.

Vivense’nin Türkiye’deki En Büyük Showroomu Adana’da Açılıyor

 

 

Ev ve yaşam alanlarına ilham verici, yenilikçi ve profesyonel hizmet anlayışını getiren Vivense, 70’den fazla showroomu ve satış noktasına bir yenisini daha ekliyor! Seçilmiş ürünleri, özel koleksiyonları ve iç mimarlık hizmeti ile güzel evler tasarlamak üzere eşsiz bir deneyim sunan Vivense, Türkiye’deki en büyük metrekareli showroomunu Adana’da açıyor.

 

Daha Geniş Bir Alan

 

1.700 metrekarelik alana yayılan Adana 2 Showroom; Vivense Kids Koleksiyonu, dekorasyon ürünleri, uyku grubu, ev tekstili ve sofra ürünleri ile genişleyen ürün skalasını, farklı tematik alanlarda müşterileriyle buluşturuyor. İlk kez Afyon Showroomda başlatılan yerinde satış uygulaması, Adana 2 Showroomda da bulunuyor. Yerinde satış uygulaması sayesinde, nakliye gerektiren büyük mobilyalar haricindeki tüm ürün grupları, showroomdan paketlenip satın alınabiliyor. İlerleyen dönemlerde ise Vivense, yerinde satış uygulamasını tüm showroomlarında hayata geçirmeye hazırlanıyor.

 

Geniş Ürün Seçkisi

 

Ev tekstili, sofra grubu ve ev aksesuar ürünlerine geniş yer verilen Adana 2 Showroom’da, farklı stilde ve çizgide hikayesi olan tasarımlar bulunuyor. Konforlu ve mutlu bir uyku deneyimi için tasarlanan Luna by Vivense yatak ailesine de showroomda büyük bir alan ayrılırken; Vivense Collection’ın Kids seçkisinden 6 farklı serisi sergileniyor. Bunun yanı sıra, kendi yaşam stillerine ve ihtiyaçlarına uygun doğru kumaşı arayanlar için düşünülmüş Vivense Exclusive Kumaş Koleksiyonu, farklı doku, renk ve desenleriyle Adana 2 Showroomda da yer alıyor.

 

Vivense Touch İç Mimarlık Hizmeti

 

Geniş ürün seçkisiyle beraber, Touch İç Mimarlık ofislerinin yer aldığı Adana 2 Showroomda, Vivense’nin uzman iç mimar ekibi evini yenilemek isteyenlere birebir danışmanlık ve proje hizmeti veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.