akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

TÜRKİYE EN İYİ OTELİNİ ARIYOR

TURİZM 19.01.2021 - 08:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1842+ kez okundu.
 

TÜRKİYE EN İYİ OTELİNİ ARIYOR

Akdeniz’in sıcak iklimi, sınırsız yeşil alanları ve ultra lüks konsepti ile Türkiye’nin büyük otel gruplarından Gloria Hotels & Resorts; turizm sektöründe en iyilerin yarıştığı QM Awards ödüllerinde 7 farklı kategoride aday gösterildi. “Türkiye’nin En İyi İyi Spa & Wellnes Resort Oteli, Türkiye’nin En iyi Golf Oteli ve Türkiye’nin En iyi Four Season Oteli” gibi kategorilerde ödüle aday olan Gloria Hotels & Resorts için oylama 15 Ocak’ta başlayacak.

TÜRKİYE EN İYİ OTELİNİ ARIYOR:  GLORIA HOTELS & RESORTS, QM AWARDS ÖDÜLLERİNDE 7 FARKLI KATEGORİDE EN İYİLERE ADAY GÖSTERİLDİ   “GLORIA HOTELS & RESORTS İÇİN OYLAMA 15 OCAK’TA ONLINE’ DA BAŞLIYOR www.gmdergi.com, www.qmawards.com” Akdeniz’in sıcak iklimi, sınırsız yeşil alanları ve ultra lüks konsepti ile Türkiye’nin büyük otel gruplarından Gloria Hotels & Resorts; turizm sektöründe en iyilerin yarıştığı QM Awards ödüllerinde 7 farklı kategoride aday gösterildi. “Türkiye’nin En İyi İyi Spa & Wellnes Resort Oteli, Türkiye’nin En iyi Golf Oteli ve Türkiye’nin En iyi Four Season Oteli” gibi kategorilerde ödüle aday olan Gloria Hotels & Resorts için oylama 15 Ocak’ta başlayacak.   Gloria Hotels & Resorts; bünyesinde bulunan Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort ve Gloria Sports Arena ile çok geniş bir alanda yüksek kalite anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor. Konaklama, eğlence, etkinlik, spor, dinlenme gibi her alanda yüksek kalite ve maksimum müşteri memnuniyetini amaçlıyor. Konforlu bir konaklamada her türlü gereksinim için tüm ihtiyaçların bulunduğu oda ve villa tipleri, tatil keyfini kaliteli bir şekilde karşılayan etkinlik ve organizasyonları, 50’den fazla branşa yönelik açık ve kapalı spor alanları, masaj - spa gibi dinlendirici dokunuşları ve çocuk misafirler için ileri düzeyde düşünülmüş oyun alanları ile sektörüne öncü olmaya devam ediyor.  Üç farklı resort ve spor oteli Gloria Sports Arena ile Türkiye’nin ve Avrupa’nın geniş kapsamlı ve büyük otel gruplarından biri olan Gloria Hotels & Resort; faaliyetleri ve başarıları ile sektöründeki yarışmalara aday gösteriliyor. Son olarak bu yıl 11.si düzenlenen turizm endüstrisindeki kalitenin zirvesi niteliğinde olan QM Awards’da 7 farklı kategoride en iyilere aday oldu. Kalite vurgusu ve yönetimi ile ilham veren markaların, kurumların ve bireylerin çalışmalarını takdir etmek amacıyla düzenlenen yarışma için oylama 15 Ocak’ta başlıyor. Turizm sektörünün en kapsamlı ödül töreninde Gloria Hotels & Resorts; www.gmdergi.com, www.qmawards.com  sitesinden oyları ve değerli desteklerinizi bekliyor.  Gloria Hotels & Resort’ün Aday Olduğu Kategoriler Gloria Hotels & Resorts / Türkiye'nin En İyi Zincir Luxury Otel Markası Gloria Golf Resort Belek - Antalya / Türkiye'nin En İyi Mice Luxury Oteli   Gloria Serenity Resort – Antalya / Türkiye'nin En İyi Spa & Wellnes Resort Oteli Gloria Golf Resort Belek – Antalya / Türkiye'nin En iyi Golf Oteli Gloria Serenity Resort – Antalya / Türkiye'nin En iyi Golf Oteli Gloria Serenity Resort – Antalya / Türkiye'nin En İyi Akdeniz Luxury Aile  Oteli Gloria Serenity Resort – Antalya / Türkiye'nin En İyi Four Seasons Open Resort  Oteli
Akdeniz’in sıcak iklimi, sınırsız yeşil alanları ve ultra lüks konsepti ile Türkiye’nin büyük otel gruplarından Gloria Hotels & Resorts; turizm sektöründe en iyilerin yarıştığı QM Awards ödüllerinde 7 farklı kategoride aday gösterildi. “Türkiye’nin En İyi İyi Spa & Wellnes Resort Oteli, Türkiye’nin En iyi Golf Oteli ve Türkiye’nin En iyi Four Season Oteli” gibi kategorilerde ödüle aday olan Gloria Hotels & Resorts için oylama 15 Ocak’ta başlayacak.

TÜRKİYE EN İYİ OTELİNİ ARIYOR: 

GLORIA HOTELS & RESORTS, QM AWARDS ÖDÜLLERİNDE 7 FARKLI KATEGORİDE EN İYİLERE ADAY GÖSTERİLDİ

 

“GLORIA HOTELS & RESORTS İÇİN OYLAMA 15 OCAK’TA ONLINE’ DA BAŞLIYOR

www.gmdergi.comwww.qmawards.com

Akdeniz’in sıcak iklimi, sınırsız yeşil alanları ve ultra lüks konsepti ile Türkiye’nin büyük otel gruplarından Gloria Hotels & Resorts; turizm sektöründe en iyilerin yarıştığı QM Awards ödüllerinde 7 farklı kategoride aday gösterildi. “Türkiye’nin En İyi İyi Spa & Wellnes Resort Oteli, Türkiye’nin En iyi Golf Oteli ve Türkiye’nin En iyi Four Season Oteli” gibi kategorilerde ödüle aday olan Gloria Hotels & Resorts için oylama 15 Ocak’ta başlayacak.

 

Gloria Hotels & Resorts; bünyesinde bulunan Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort ve Gloria Sports Arena ile çok geniş bir alanda yüksek kalite anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor. Konaklama, eğlence, etkinlik, spor, dinlenme gibi her alanda yüksek kalite ve maksimum müşteri memnuniyetini amaçlıyor. Konforlu bir konaklamada her türlü gereksinim için tüm ihtiyaçların bulunduğu oda ve villa tipleri, tatil keyfini kaliteli bir şekilde karşılayan etkinlik ve organizasyonları, 50’den fazla branşa yönelik açık ve kapalı spor alanları, masaj - spa gibi dinlendirici dokunuşları ve çocuk misafirler için ileri düzeyde düşünülmüş oyun alanları ile sektörüne öncü olmaya devam ediyor. 

Üç farklı resort ve spor oteli Gloria Sports Arena ile Türkiye’nin ve Avrupa’nın geniş kapsamlı ve büyük otel gruplarından biri olan Gloria Hotels & Resort; faaliyetleri ve başarıları ile sektöründeki yarışmalara aday gösteriliyor. Son olarak bu yıl 11.si düzenlenen turizm endüstrisindeki kalitenin zirvesi niteliğinde olan QM Awards’da 7 farklı kategoride en iyilere aday oldu. Kalite vurgusu ve yönetimi ile ilham veren markaların, kurumların ve bireylerin çalışmalarını takdir etmek amacıyla düzenlenen yarışma için oylama 15 Ocak’ta başlıyor. Turizm sektörünün en kapsamlı ödül töreninde Gloria Hotels & Resorts; www.gmdergi.comwww.qmawards.com  sitesinden oyları ve değerli desteklerinizi bekliyor. 

Gloria Hotels & Resort’ün Aday Olduğu Kategoriler

  1. Gloria Hotels & Resorts / Türkiye'nin En İyi Zincir Luxury Otel Markası
  2. Gloria Golf Resort Belek - Antalya / Türkiye'nin En İyi Mice Luxury Oteli  
  3. Gloria Serenity Resort – Antalya / Türkiye'nin En İyi Spa & Wellnes Resort Oteli
  4. Gloria Golf Resort Belek – Antalya / Türkiye'nin En iyi Golf Oteli
  5. Gloria Serenity Resort – Antalya / Türkiye'nin En iyi Golf Oteli
  6. Gloria Serenity Resort – Antalya / Türkiye'nin En İyi Akdeniz Luxury Aile  Oteli
  7. Gloria Serenity Resort – Antalya / Türkiye'nin En İyi Four Seasons Open Resort  Oteli
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.