Türk Bayrağı Azerbaycan’da Dağıtıldı

DÜNYA 10.11.2020 - 18:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1696+ kez okundu.
 

Türk Bayrağı Azerbaycan’da Dağıtıldı

Türk Bayrağı Azerbaycan’da Dağıtıldı Azerbaycan’nın başkenti Bakü’de Azerbaycan, Türkiye ve Pakistan bayrakları dağıtıldı.Azerbaycan Cumhuriyeti’nde her yıl 9 kasımda kutlanan Bayrak Bayramı günü Azerbaycan’ının 30 yıldır işgal altında olan Karabağ’ın kurtuluşu gününe denk geldi. Karabağ’da kurtarılan bütün topraklarda Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor. Bu yıl Azerbaycan’da bayrak tatilimiz çok farklı ve büyük sürprizlerle başladı. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, işgal altındaki Azerbaycan’ın Şuşa kentinin düşmanın elinden kurtarıldığını duyurmasının ardından, Azerbaycan halkı çifte bayram yaptıTürk Dünyası Büyükleri gazetesi ve Misyon Medya Grubu, Bayrak Bayramı ve Karabağ’ın kurtuluşu vesilesiyle şehrin farklı yerlerinde bayrak etkinliği düzenledi.  Eylemi düzenleyen Ramin Ahmadov, her Azerbaycanlı’nın Cumhurbaşkanımızın ve ordumuzun tarihi zaferinden gurur duyduğunu söyledi: “Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan bayrağının hep yüksek dalgalanacağını ifade etti. Bugün, kurtarılmış şehirlerimizde bayrağımız dalgalanıyor. “Bu, Cumhurbaşkanının Azerbaycan halkına ve devletine verdiği yüksek değerin bir tezahürüdür. Azerbaycan bayrağı yüksek dalgalanmaya devam edecek. Halkımızın bu güveni Başkomutan’ın kararlılığını ve zafere olan güveni yaratıyor. “Dedi. Eylem sırasında Azerbaycan ve Türkiye bayraklarının yanı sıra Ermenistan Savaşı’nda halkımıza ve devletimize destek veren ülkelerin bayrakları dağıtıldı. Eylem, şehir sakinleri ve yabancılar tarafından büyük bir sempatiyle karşılandı.“ ifadelerini kullandı.

Türk Bayrağı Azerbaycan’da Dağıtıldı

Azerbaycan’nın başkenti Bakü’de Azerbaycan, Türkiye ve Pakistan bayrakları dağıtıldı.Azerbaycan Cumhuriyeti’nde her yıl 9 kasımda kutlanan Bayrak Bayramı günü Azerbaycan’ının 30 yıldır işgal altında olan Karabağ’ın kurtuluşu gününe denk geldi. Karabağ’da kurtarılan bütün topraklarda Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor.

Bu yıl Azerbaycan’da bayrak tatilimiz çok farklı ve büyük sürprizlerle başladı. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, işgal altındaki Azerbaycan’ın Şuşa kentinin düşmanın elinden kurtarıldığını duyurmasının ardından, Azerbaycan halkı çifte bayram yaptıTürk Dünyası Büyükleri gazetesi ve Misyon Medya Grubu, Bayrak Bayramı ve Karabağ’ın kurtuluşu vesilesiyle şehrin farklı yerlerinde bayrak etkinliği düzenledi. 

Eylemi düzenleyen Ramin Ahmadov, her Azerbaycanlı’nın Cumhurbaşkanımızın ve ordumuzun tarihi zaferinden gurur duyduğunu söyledi: “Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan bayrağının hep yüksek dalgalanacağını ifade etti. Bugün, kurtarılmış şehirlerimizde bayrağımız dalgalanıyor. “Bu, Cumhurbaşkanının Azerbaycan halkına ve devletine verdiği yüksek değerin bir tezahürüdür. Azerbaycan bayrağı yüksek dalgalanmaya devam edecek. Halkımızın bu güveni Başkomutan’ın kararlılığını ve zafere olan güveni yaratıyor. “Dedi. Eylem sırasında Azerbaycan ve Türkiye bayraklarının yanı sıra Ermenistan Savaşı’nda halkımıza ve devletimize destek veren ülkelerin bayrakları dağıtıldı.
Eylem, şehir sakinleri ve yabancılar tarafından büyük bir sempatiyle karşılandı.“ ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.