Turizm cennetlerinin gözde arazileri satılıyor

TURİZM 11.07.2021 - 10:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1476+ kez okundu.
 

Turizm cennetlerinin gözde arazileri satılıyor

Akdeniz ve Ege kıyılarındaki yüzlerce dönüm arazi özelleştirme kapsamına alındı.     Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da yer alan çok sayıda tesis Cumhurbaşkanlığı kararıyla özelleştirme kapsamına alındı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre söz konusu araziler Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satılabilecek, kiralanabilecek ya da kat/arsa karşılığı inşaat yaptırılabilecek. Özelleştirme kapsamına alınan arazilerin çoğunun denize sıfır eğitim kampları ve sosyal tesislerinin bulunduğu yüzlerce dönüm arazilerden oluşuyor.
Akdeniz ve Ege kıyılarındaki yüzlerce dönüm arazi özelleştirme kapsamına alındı.
 

 

Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da yer alan çok sayıda tesis Cumhurbaşkanlığı kararıyla özelleştirme kapsamına alındı.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre söz konusu araziler Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satılabilecek, kiralanabilecek ya da kat/arsa karşılığı inşaat yaptırılabilecek.

Özelleştirme kapsamına alınan arazilerin çoğunun denize sıfır eğitim kampları ve sosyal tesislerinin bulunduğu yüzlerce dönüm arazilerden oluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.