akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Zeydan Karalar: Zor günleri birlikte aşacağız

YAŞAM 13.02.2023 - 22:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1588+ kez okundu.
 

Zeydan Karalar: Zor günleri birlikte aşacağız

Adana’da bütün olanaklarıyla halka destek veren Adana Büyükşehir Belediyesi, depremin vurduğu diğer şehirlere de yardım ediyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la birlikte, iki büyük depremin en çok zarar verdiği şehirden Hatay’da ziyaret ve incelemelerde bulundu, arama-kurtarma çalışmalarına katılan, büyük özveriyle çalışan Büyükşehir ekipleriyle bir araya gelip teşekkür etti, Hataylılara destek ve moral verdi.   Adana Büyükşehir Belediyesi, 10 şehirde büyük felakete yol açan depremlerin hemen ardından 2000 personel, 181 iş makinesi ile deprem bölgelerinde çalışıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi'nce ekipleri; 61 bini aşkın çorba, 50 bin civarında sıcak yemek, 40 bine yakın sandviç, enkazlarda yakınlarının kurtarılmasını bekleyen ve toplanma alanlarına sığınan vatandaşlara ulaştırıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, komşu il Hatay’da enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için canla başla mücadele ediyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la birlikte, depremin çok ağır hasar verdiği Hatay’da depremzedeleri ziyaret etti. Gün ve gece boyunca kurtarma çalışmalarına ve depremzedelere destek olmak için bölgede ziyaretler gerçekleştiren Başkan Zeydan Karalar, “Adana’da, Hatay’da, Maraş’ta, depremden etkilenen tüm illerimizde bu zor günleri birlikte aşacağız. Acılarımız paylaştıkça azalacak ve bu felaketin yaralarını el birliğiyle saracağız” dedi.
Adana’da bütün olanaklarıyla halka destek veren Adana Büyükşehir Belediyesi, depremin vurduğu diğer şehirlere de yardım ediyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la birlikte, iki büyük depremin en çok zarar verdiği şehirden Hatay’da ziyaret ve incelemelerde bulundu, arama-kurtarma çalışmalarına katılan, büyük özveriyle çalışan Büyükşehir ekipleriyle bir araya gelip teşekkür etti, Hataylılara destek ve moral verdi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, 10 şehirde büyük felakete yol açan depremlerin hemen ardından 2000 personel, 181 iş makinesi ile deprem bölgelerinde çalışıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce ekipleri; 61 bini aşkın çorba, 50 bin civarında sıcak yemek, 40 bine yakın sandviç, enkazlarda yakınlarının kurtarılmasını bekleyen ve toplanma alanlarına sığınan vatandaşlara ulaştırıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, komşu il Hatay’da enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için canla başla mücadele ediyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la birlikte, depremin çok ağır hasar verdiği Hatay’da depremzedeleri ziyaret etti.

Gün ve gece boyunca kurtarma çalışmalarına ve depremzedelere destek olmak için bölgede ziyaretler gerçekleştiren Başkan Zeydan Karalar, “Adana’da, Hatay’da, Maraş’ta, depremden etkilenen tüm illerimizde bu zor günleri birlikte aşacağız. Acılarımız paylaştıkça azalacak ve bu felaketin yaralarını el birliğiyle saracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.