Tuğba Ünal, 'İzler Durur'la ses getirecek

SANAT 29.01.2021 - 16:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1718+ kez okundu.
 

Tuğba Ünal, 'İzler Durur'la ses getirecek

Pop müziğin güçlü sesi Tuğba Ünal, 'İzler Durur' şarkısı ile 2021'e hızlı bir giriş yaptı. DMC Müzik etiketiyla dijital platformlarda yerini alan şarkı, kısa sürede büyük ses getirdi. Söz ve müziği Oykan Atay'a ait olan duygusal şarkının klibi ise Gökhan Karahanlı tarafından çekildi. Klipte çarpıcı görüntüleriyle dikkat çeken Tuğba Ünal, "İzler Durur, yeni yıla damga vuracak bir şarkı oldu. Kısa sürede de büyük ilgi gördü. Pandemi döneminde hep ürettim. 2021 benim yılım olacak" dedi. Tuğba Ünal, bu sürpriz şarkısı yanısıra sosyal medyada yeni şarkısının çok yakında çıkacağının da müjdesini verdi.

Pop müziğin güçlü sesi Tuğba Ünal, 'İzler Durur' şarkısı ile 2021'e hızlı bir giriş yaptı.

DMC Müzik etiketiyla dijital platformlarda yerini alan şarkı, kısa sürede büyük ses getirdi. Söz ve müziği Oykan Atay'a ait olan duygusal şarkının klibi ise Gökhan Karahanlı tarafından çekildi.

Klipte çarpıcı görüntüleriyle dikkat çeken Tuğba Ünal, "İzler Durur, yeni yıla damga vuracak bir şarkı oldu. Kısa sürede de büyük ilgi gördü. Pandemi döneminde hep ürettim. 2021 benim yılım olacak" dedi.

Tuğba Ünal, bu sürpriz şarkısı yanısıra sosyal medyada yeni şarkısının çok yakında çıkacağının da müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.