TSYD Adana Şubesi’nden Kocaispir’e Jest

SPOR 13.10.2022 - 18:21, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2558+ kez okundu.
 

TSYD Adana Şubesi’nden Kocaispir’e Jest

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube yönetimi, Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’e, Beşiktaş temalı karikatürünü armağan etti.   TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Asbaşkan Adnan Poyraz ve Engin Kanber, Şube Sekreteri  Akif Özdemir,  Şube Saymanı Şehmus Baysal, Yönetim kurulu üyeleri Hakan Köker ve Doğan Gülbasar ile  Şube Müdürü Mehmet Önal, Yüreğir Belediye Başkanı’nı ziyaret etti.  Yapılan ziyarette, Başkan Kocaispir’e, dünyaca ünlü spor Karikatüristi Mesut Yavuz’un kaleme aldığı Beşiktaş temalı karikatürünü armağan eden Başkan Hoşfikirer,  Yüreğir’in spora her geçen gün daha büyük hizmet verdiğini belirtirken, “Belediye başkanı olarak Yüreğir’e büyük hizmetler verdiniz. Sadece ilçenin çehresi değişmedi. Yakından takip ediyoruz. Yüreğir her alanda bir gelişim içerisinde. Spor anlamında da önemli katkılar sağlıyorsunuz. Bundan dolayı sizleri kutluyorum” diye konuştu.   Başkan Kocaispir de, Dünyaca ünlü bir Karikatüristin kendi tablosunu kaleme almasının son derece gurur verici  olduğuna dikkat çekerken, “Hayatım boyunca aldığım en güzel armağanlardan birisi. Evimin en güzel köşesine bunu asacağım. Yıllarca bulunduğu yerde kalacak. Çok teşekkür ediyorum. Nezdinizde, dünyaca ünlü sanatçımız olan Mesut Yavuz’a da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. TSYD olarak spora yön veriyorsunuz. Bizler de sizin yanınızdayız. Hep birlikte sporun hizmetindeyiz” dedi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube yönetimi, Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’e, Beşiktaş temalı karikatürünü armağan etti.

 

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Asbaşkan Adnan Poyraz ve Engin Kanber, Şube Sekreteri  Akif Özdemir,  Şube Saymanı Şehmus Baysal, Yönetim kurulu üyeleri Hakan Köker ve Doğan Gülbasar ile  Şube Müdürü Mehmet Önal, Yüreğir Belediye Başkanı’nı ziyaret etti.  Yapılan ziyarette, Başkan Kocaispir’e, dünyaca ünlü spor Karikatüristi Mesut Yavuz’un kaleme aldığı Beşiktaş temalı karikatürünü armağan eden Başkan Hoşfikirer,  Yüreğir’in spora her geçen gün daha büyük hizmet verdiğini belirtirken, “Belediye başkanı olarak Yüreğir’e büyük hizmetler verdiniz. Sadece ilçenin çehresi değişmedi. Yakından takip ediyoruz. Yüreğir her alanda bir gelişim içerisinde. Spor anlamında da önemli katkılar sağlıyorsunuz. Bundan dolayı sizleri kutluyorum” diye konuştu.

 

Başkan Kocaispir de, Dünyaca ünlü bir Karikatüristin kendi tablosunu kaleme almasının son derece gurur verici  olduğuna dikkat çekerken, “Hayatım boyunca aldığım en güzel armağanlardan birisi. Evimin en güzel köşesine bunu asacağım. Yıllarca bulunduğu yerde kalacak. Çok teşekkür ediyorum. Nezdinizde, dünyaca ünlü sanatçımız olan Mesut Yavuz’a da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. TSYD olarak spora yön veriyorsunuz. Bizler de sizin yanınızdayız. Hep birlikte sporun hizmetindeyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.