Toyzz Shop’ta yaz festivali başladı!

TURİZM 29.06.2021 - 11:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1802+ kez okundu.
 

Toyzz Shop’ta yaz festivali başladı!

Toyzz Shop yaz boyunca uyguladığı kampanyalarla çocukların karne ve bayram coşkusunu ikiye katlıyor. Toyzz Shop’ta yaz festivali başladı! Toyzz Shop, bu yaz çocuklara iki sevinç birden yaşatıyor. Her yaşa ve ilgi alanına uygun oyuncak seçenekleriyle “Oyun oynamak herkesin hakkı” diyen Toyzz Shop, yaz kampanyalarıyla çocukların hem karne, hem de bayram heyecanına ortak oluyor. Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, yaz tatiline girerken tüm çocukları seçili ürünlerde yüzde 40’a varan özel indirim fırsatlarıyla karşılıyor. Çocukların açık havada özgürce eğlenmelerini sağlayacak Pilsan uzaktan kumandalı Fantastik akülü araba ve sürat teknesi, iki tekerlekli katlanabilir scooter, Batmobil ve L.O.L konfeti hediye sürprizi avantajlı fiyatlarıyla en cazip karne hediyesi olarak sahiplerini bekliyor. Toyzz Shop’un fırsat dolu bayram indirimlerindeyse renk değiştiren Barbie Color Reveal , ışıklı helikopter, Pilsan uzaktan kumandalı akülü araba, rengarenk Cave Club bebekleri,  en sevilen Goojitzu figürleri ve sevimli Na! Na! Na! Sürpriz bebekler çocukların bayram coşkusuna ortak oluyor. Karne dönemine  özel indirim kampanyası, 14 Haziran - 1 Ağustos tarihleri arasında, bayram kampanyası ise 5 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında tüm Toyzz Shop mağazaları ve www.toyzzshop.com’da geçerli olacak. Ayrıca, Yapı Kredi World ile 25 Haziran - 25 Temmuz tarihleri arasında Toyzz Shop mağazalarından ve www.toyzzshop.com'dan tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, 30 TL Toyzz Shop puanı kazanacak. Hediye puan 30 Ağustos 2021 tarihine kadar 6 taksit fırsatıyla Toyzz Shop mağazalarında kullanılabilecek.   Uzaktan kumandalı Sürat Teknesi:                                 219.99 TL yerine 149.99 TL L.O.L Konfeti Hediye Sürprizi:                                          249.99 TL yerine 199.99 TL Pilsan Uzaktan Kumandalı Fantastik Akülü Araba:   2.739.99 TL yerine 2.199.99 TL 2 Tekerlekli Katlanabilir Mavi Scooter:                         279.99 TL yerine 199.99 TL Nanana Sürpriz Bebekler Seri 4:                                      329.99 TL yerine 199.99 TL Kampanyalarla ilgili daha detaylı bilgi için: https://www.toyzzshop.com/kampanyalar

Toyzz Shop yaz boyunca uyguladığı kampanyalarla çocukların karne ve bayram coşkusunu ikiye katlıyor.

Toyzz Shop’ta yaz festivali başladı!

Toyzz Shop, bu yaz çocuklara iki sevinç birden yaşatıyor. Her yaşa ve ilgi alanına uygun oyuncak seçenekleriyle “Oyun oynamak herkesin hakkı” diyen Toyzz Shop, yaz kampanyalarıyla çocukların hem karne, hem de bayram heyecanına ortak oluyor.

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, yaz tatiline girerken tüm çocukları seçili ürünlerde yüzde 40’a varan özel indirim fırsatlarıyla karşılıyor. Çocukların açık havada özgürce eğlenmelerini sağlayacak Pilsan uzaktan kumandalı Fantastik akülü araba ve sürat teknesi, iki tekerlekli katlanabilir scooter, Batmobil ve L.O.L konfeti hediye sürprizi avantajlı fiyatlarıyla en cazip karne hediyesi olarak sahiplerini bekliyor.

Toyzz Shop’un fırsat dolu bayram indirimlerindeyse renk değiştiren Barbie Color Reveal , ışıklı helikopter, Pilsan uzaktan kumandalı akülü araba, rengarenk Cave Club bebekleri,  en sevilen Goojitzu figürleri ve sevimli Na! Na! Na! Sürpriz bebekler çocukların bayram coşkusuna ortak oluyor.

Karne dönemine  özel indirim kampanyası, 14 Haziran - 1 Ağustos tarihleri arasında, bayram kampanyası ise 5 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında tüm Toyzz Shop mağazaları ve www.toyzzshop.com’da geçerli olacak.

Ayrıca, Yapı Kredi World ile 25 Haziran - 25 Temmuz tarihleri arasında Toyzz Shop mağazalarından ve www.toyzzshop.com'dan tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, 30 TL Toyzz Shop puanı kazanacak. Hediye puan 30 Ağustos 2021 tarihine kadar 6 taksit fırsatıyla Toyzz Shop mağazalarında kullanılabilecek.

 

Uzaktan kumandalı Sürat Teknesi:                                 219.99 TL yerine 149.99 TL

L.O.L Konfeti Hediye Sürprizi:                                          249.99 TL yerine 199.99 TL

Pilsan Uzaktan Kumandalı Fantastik Akülü Araba:   2.739.99 TL yerine 2.199.99 TL

2 Tekerlekli Katlanabilir Mavi Scooter:                         279.99 TL yerine 199.99 TL

Nanana Sürpriz Bebekler Seri 4:                                      329.99 TL yerine 199.99 TL

Kampanyalarla ilgili daha detaylı bilgi için: https://www.toyzzshop.com/kampanyalar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.