akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

TOPRAK KORUMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GÜNDEM 16.01.2021 - 10:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2280+ kez okundu.
 

TOPRAK KORUMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TOPRAK KORUMA KURULU TOPLANTISI VALİ ELBAN’IN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Toprak Koruma Kurulu toplantısı, Vali Süleyman Elban’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda, Toprak Koruma Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Tarım arazilerinin korunması ve topraklardan en verimli şekilde yararlanılmasının önemine değinen Vali Elban, toplantıda alınan kararların Adana’ya ve tüm vatandaşlara hayırlar getirmesini temenni etti. Toplantı, kurul üyelerinin görüş alışverişiyle ve değerlendirmelerde bulunmalarıyla sürdü.

TOPRAK KORUMA KURULU TOPLANTISI VALİ ELBAN’IN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Toprak Koruma Kurulu toplantısı, Vali Süleyman Elban’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda, Toprak Koruma Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Tarım arazilerinin korunması ve topraklardan en verimli şekilde yararlanılmasının önemine değinen Vali Elban, toplantıda alınan kararların Adana’ya ve tüm vatandaşlara hayırlar getirmesini temenni etti.

Toplantı, kurul üyelerinin görüş alışverişiyle ve değerlendirmelerde bulunmalarıyla sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.