akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

TKP Ankara Sincan'da halk temsilcilerini seçti

SİYASET 29.03.2022 - 07:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1169+ kez okundu.
 

TKP Ankara Sincan'da halk temsilcilerini seçti

Türkiye Komünist Partisi yaklaşmakta olan parlamento seçimleri dolayısıyla milletvekili adaylarını tüm ülkeye yayılmış olan örgütlerinde belirlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu farklı yerelliklerde on ayrı toplantı gerçekleştiren Parti, geçtiğimiz Pazar günü Sincan'da yapılan toplantıda konuşma yapan milletvekili aday adaylarının yer aldığı bir video paylaştı.  Aday adayı olarak konuşma yapanlar arasında moto kurye emekçisi, inşaat işçisi, bilgisayar programcısı gibi farklı sektörlerden emekçiler yer alıyor. TKP paylaştığı videoyla tüm emekçileri insanca yaşam için mücadele etmeye ve TKP saflarına katılmaya çağırıyor. Sosyal medya hesaplarında kullanılan ifadelerde "Herkesin eğitim, sağlık gibi temel ihtiyaçlara ücretsiz bir şekilde ulaştığı, işsizliğin olmadığı, laik bir toplumda refah içinde, eşit ve özgürce yaşanacak bir Türkiye için TKP kolları sıvıyor. TKP'ye katıl, eşit ve özgür bir yaşam için omuz ver" ifadeleri yer alıyor

Türkiye Komünist Partisi yaklaşmakta olan parlamento seçimleri dolayısıyla milletvekili adaylarını tüm ülkeye yayılmış olan örgütlerinde belirlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu farklı yerelliklerde on ayrı toplantı gerçekleştiren Parti, geçtiğimiz Pazar günü Sincan'da yapılan toplantıda konuşma yapan milletvekili aday adaylarının yer aldığı bir video paylaştı. 

Aday adayı olarak konuşma yapanlar arasında moto kurye emekçisi, inşaat işçisi, bilgisayar programcısı gibi farklı sektörlerden emekçiler yer alıyor.

TKP paylaştığı videoyla tüm emekçileri insanca yaşam için mücadele etmeye ve TKP saflarına katılmaya çağırıyor. Sosyal medya hesaplarında kullanılan ifadelerde "Herkesin eğitim, sağlık gibi temel ihtiyaçlara ücretsiz bir şekilde ulaştığı, işsizliğin olmadığı, laik bir toplumda refah içinde, eşit ve özgürce yaşanacak bir Türkiye için TKP kolları sıvıyor. TKP'ye katıl, eşit ve özgür bir yaşam için omuz ver" ifadeleri yer alıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.