Tiyatro adanmışlık isteyen bir şey

SANAT 15.01.2022 - 19:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2166+ kez okundu.
 

Tiyatro adanmışlık isteyen bir şey

Sahne Tozu Yutanlar’ın yeni bölümü şimdi Zorlu PSM YouTube kanalında!

    Hazar Ergüçlü; “Tiyatro adanmışlık isteyen bir şey”   Zorlu PSM’nin sahne heyecanını paylaşan özel isimleri bir araya getirdiği YouTube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”, bu sezon prömiyerini geçekleştiren ve oldukça beğeni toplayan, sürreal ve grotesk “Timsah Ateşi” oyununun başrollerini paylaşan Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’i bir araya getiriyor.    Birbirinden farklı dijital içerikleriyle seyircilere farklı deneyimler sunan Zorlu PSM, “Sahne Tozu Yutanlar” programında, deneyimli isimlerin samimi sohbetleriyle sahnede olmanın ruhunu bu hafta PARİBU sponsorluğunda izleyicilerle paylaşıyor.   Her hafta, sahne heyecanını paylaşan sanatçıların hem birbirlerine merak ettiklerini sordukları hem de sahne tozu yutmanın kendileri için anlamını paylaştıkları Zorlu PSM’nin YouTube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da bu hafta; “Timsah Ateşi” oyununun başrollerini paylaşan Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in keyifli sohbetleri yer alıyor.    “Tiyatro adanmışlık isteyen bir şey”   Hazar Ergüçlü, “Tiyatronun size öğrettiği en büyük ders nedir?” sorusunu soran Kubilay Tunçer’e “Bunu aslında yeni öğrendim, bu yüzden rahatlıkla söyleyebilirim ki iş gibi yaklaşmamak gereken bir şeymiş tiyatro. Gerçekten adanmışlık gerekiyormuş. Tamamen özel hayatını, hayatının her alanını buraya yönlendirmen gerekiyor. Özellikle bütün enerjini ve emeğini bu işe vermen gerekliymiş. Bu sebeple çok da keyif alarak yapıyorum.” yanıtını verdi.
Sahne Tozu Yutanlar’ın yeni bölümü şimdi Zorlu PSM YouTube kanalında!
 

 

Hazar Ergüçlü;

“Tiyatro adanmışlık isteyen bir şey

 

Zorlu PSM’nin sahne heyecanını paylaşan özel isimleri bir araya getirdiği YouTube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”, bu sezon prömiyerini geçekleştiren ve oldukça beğeni toplayan, sürreal ve grotesk “Timsah Ateşi” oyununun başrollerini paylaşan Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’i bir araya getiriyor. 

 

Birbirinden farklı dijital içerikleriyle seyircilere farklı deneyimler sunan Zorlu PSM, “Sahne Tozu Yutanlar” programında, deneyimli isimlerin samimi sohbetleriyle sahnede olmanın ruhunu bu hafta PARİBU sponsorluğunda izleyicilerle paylaşıyor.

 

Her hafta, sahne heyecanını paylaşan sanatçıların hem birbirlerine merak ettiklerini sordukları hem de sahne tozu yutmanın kendileri için anlamını paylaştıkları Zorlu PSM’nin YouTube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da bu hafta; “Timsah Ateşi” oyununun başrollerini paylaşan Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in keyifli sohbetleri yer alıyor. 

 

“Tiyatro adanmışlık isteyen bir şey”

 

Hazar Ergüçlü, “Tiyatronun size öğrettiği en büyük ders nedir?” sorusunu soran Kubilay Tunçer’e “Bunu aslında yeni öğrendim, bu yüzden rahatlıkla söyleyebilirim ki iş gibi yaklaşmamak gereken bir şeymiş tiyatro. Gerçekten adanmışlık gerekiyormuş. Tamamen özel hayatını, hayatının her alanını buraya yönlendirmen gerekiyor. Özellikle bütün enerjini ve emeğini bu işe vermen gerekliymiş. Bu sebeple çok da keyif alarak yapıyorum.” yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.