TikTok, İKSV’nin eğlence partneri oldu

KÜLTÜR 30.05.2022 - 20:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1401+ kez okundu.
 

TikTok, İKSV’nin eğlence partneri oldu

Sanatseverlerin yeni yuvası TikTok, İKSV’nin eğlence partneri oldu

Popüler eğlence platformu TikTok, eğlence ve yaratıcılığı bir araya getirmek amacıyla Türkiye’de önemli bir işbirliğine imza attı. Platform, 50. yılını kutlayan ve ülkenin en prestijli kültür sanat kurumlarından biri olan İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) resmi eğlence partneri oldu.   Bugüne kadar yaptığı iş birlikleriyle sanata ‘dikey bir açı’ kazandırma konusunda somut ve sağlam adımlar atmaya çalışan TikTok; ülkenin en köklü kültür sanat kurumlarından biri olan İKSV’yle müzikten sinemaya, tiyatrodan modern sanata, eğlencenin ve sanatın her alanında heyecan verici içeriklere ve aktivitelere hayat verecek.   TikTok, Avrupa’da Cannes Film Festivali ve Montreux Caz Festivali gibi önemli iş birliklerinin ardından İKSV’yle uzun yıllar devam edecek bir birlikteliğe başladı. Bu çalışmayla TikTok, sinefillerin, sanat meraklılarının, geleceğin sinemacılarının ve müzisyenlerin yeni platformu olma hedefiyle bir adım daha attı. 
Sanatseverlerin yeni yuvası TikTok, İKSV’nin eğlence partneri oldu

Popüler eğlence platformu TikTok, eğlence ve yaratıcılığı bir araya getirmek amacıyla Türkiye’de önemli bir işbirliğine imza attı. Platform, 50. yılını kutlayan ve ülkenin en prestijli kültür sanat kurumlarından biri olan İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) resmi eğlence partneri oldu.


 

Bugüne kadar yaptığı iş birlikleriyle sanata ‘dikey bir açı’ kazandırma konusunda somut ve sağlam adımlar atmaya çalışan TikTok; ülkenin en köklü kültür sanat kurumlarından biri olan İKSV’yle müzikten sinemaya, tiyatrodan modern sanata, eğlencenin ve sanatın her alanında heyecan verici içeriklere ve aktivitelere hayat verecek.

 

TikTok, Avrupa’da Cannes Film Festivali ve Montreux Caz Festivali gibi önemli iş birliklerinin ardından İKSV’yle uzun yıllar devam edecek bir birlikteliğe başladı. Bu çalışmayla TikTok, sinefillerin, sanat meraklılarının, geleceğin sinemacılarının ve müzisyenlerin yeni platformu olma hedefiyle bir adım daha attı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.