akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

TikTok, bir dizi koşu etkinliği gerçekleştiriyor.

SPOR 27.11.2020 - 10:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1369+ kez okundu.
 

TikTok, bir dizi koşu etkinliği gerçekleştiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Spor İstanbul ile Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları farkındalığı için bir araya geldi TikTok, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları konusunda farkındalık oluşturmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve İBB İştirak Şirketi Spor İstanbul ile bir araya gelerek 17 amaca dikkat çekmek için paralimpik sporcu Burak Abacıoğlu’nun dahil olduğu bir dizi koşu etkinliği gerçekleştiriyor. TikTok Türkiye, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Burak Abacıoğlu'nun resmi TikTok hesaplarından canlı yayınlanacak koşulara İSTANBUL BBSK sporcuları ve ünlü isimler de eşlik edecek.   Dünyanın önde gelen kısa video platformu TikTok, 17 maddeden oluşan Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Amaçlar’a dikkat çekmek için 17 gün boyunca paralimpik sporcu Burak Abacıoğlu ile 17 dakika 17 saniyelik kısa koşular gerçekleştirecek. TikTok’ta dün itibariyla başlayan kampanya Burak Abacıoğlu'nun İstanbul'un farklı sembolik lokasyonlarında gerçekleştireceği 17 dakika 17 saniyelik koşu serisiyle devam edecek. Bu koşularda İSTANBUL BBSK sporcuları ve ünlü isimler Burak Abacıoğlu’na eşlik edecek. TikTok kullanıcıları bu kampanya kapsamında #DeğişimİçinHareketeGeç etiketi ve kampanyaya özel interaktif çıkartmalarla sürdürülebilir kalkınma amaçları doğrultusunda destek veriyor.   TikTok bu iş birliğiyle sadece İstanbul ve Türkiye'nin sürdürülebilir kalkınmasını desteklemekle kalmayıp, sürdürülebilir kalkınma amaçları konusunda küresel çapta farkındalık yaratmayı, böylece daha fazla insanın bu amaçlar konusunda bilinçlenip katkıda bulunmasını hedefliyor. TikTok Türkiye, İBB Spor Kulübü ve Burak Abacıoğlu'nun resmi TikTok hesaplarından yapılacak canlı yayınlarda Burak Abacıoğlu, sürdürülebilir kalkınma amaçlarını sporcular ve ünlülerle de ele alacak. Kullanıcılar Burak Abacıoğlu’nun bu koşu için yapacağı antrenmanları Abacıoğlu’nun resmi TikTok hesabından takip edebilecekler.   Gençlerin sporla, sporcu ve anlamlı içeriklerle buluşması destek veren Spor İstanbul projenin en büyük destekçilerinden.   Global Wellness Day elçisi olan Paralimpik Sporcu, Triatlet ve Ampute Futbolcu Burak Abacıoğlu dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan Boston Maratonuna davet edilen ilk engelli sporcu. Paralimpik sporcu aynı zamanda Paris ve Berlin Maratonlarını bitiren ilk Türk engelli sporcu unvanına sahip Burak Abacıoğlu’nun İstanbul'un 17 ayrı noktasında gerçekleştireceği koşu serisine bulunduğu yerden katılmak isteyenler sporcuyu Nike Run Club uygulamasındaki Burak Abacioglu hesabından ekleyerek bu heyecana ortak olabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Spor İstanbul ile Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları farkındalığı için bir araya geldi

TikTok, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları konusunda farkındalık oluşturmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve İBB İştirak Şirketi Spor İstanbul ile bir araya gelerek 17 amaca dikkat çekmek için paralimpik sporcu Burak Abacıoğlu’nun dahil olduğu bir dizi koşu etkinliği gerçekleştiriyor. TikTok Türkiye, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Burak Abacıoğlu'nun resmi TikTok hesaplarından canlı yayınlanacak koşulara İSTANBUL BBSK sporcuları ve ünlü isimler de eşlik edecek.

 

Dünyanın önde gelen kısa video platformu TikTok, 17 maddeden oluşan Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Amaçlar’a dikkat çekmek için 17 gün boyunca paralimpik sporcu Burak Abacıoğlu ile 17 dakika 17 saniyelik kısa koşular gerçekleştirecek. TikTok’ta dün itibariyla başlayan kampanya Burak Abacıoğlu'nun İstanbul'un farklı sembolik lokasyonlarında gerçekleştireceği 17 dakika 17 saniyelik koşu serisiyle devam edecek. Bu koşularda İSTANBUL BBSK sporcuları ve ünlü isimler Burak Abacıoğlu’na eşlik edecek. TikTok kullanıcıları bu kampanya kapsamında #DeğişimİçinHareketeGeç etiketi ve kampanyaya özel interaktif çıkartmalarla sürdürülebilir kalkınma amaçları doğrultusunda destek veriyor.

 

TikTok bu iş birliğiyle sadece İstanbul ve Türkiye'nin sürdürülebilir kalkınmasını desteklemekle kalmayıp, sürdürülebilir kalkınma amaçları konusunda küresel çapta farkındalık yaratmayı, böylece daha fazla insanın bu amaçlar konusunda bilinçlenip katkıda bulunmasını hedefliyor. TikTok Türkiye, İBB Spor Kulübü ve Burak Abacıoğlu'nun resmi TikTok hesaplarından yapılacak canlı yayınlarda Burak Abacıoğlu, sürdürülebilir kalkınma amaçlarını sporcular ve ünlülerle de ele alacak. Kullanıcılar Burak Abacıoğlu’nun bu koşu için yapacağı antrenmanları Abacıoğlu’nun resmi TikTok hesabından takip edebilecekler.

 

Gençlerin sporla, sporcu ve anlamlı içeriklerle buluşması destek veren Spor İstanbul projenin en büyük destekçilerinden.

 

Global Wellness Day elçisi olan Paralimpik Sporcu, Triatlet ve Ampute Futbolcu Burak Abacıoğlu dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan Boston Maratonuna davet edilen ilk engelli sporcu. Paralimpik sporcu aynı zamanda Paris ve Berlin Maratonlarını bitiren ilk Türk engelli sporcu unvanına sahip Burak Abacıoğlu’nun İstanbul'un 17 ayrı noktasında gerçekleştireceği koşu serisine bulunduğu yerden katılmak isteyenler sporcuyu Nike Run Club uygulamasındaki Burak Abacioglu hesabından ekleyerek bu heyecana ortak olabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.