akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Teras Noir’ın bu haftaki konuğu Melisa Şenolsun!

SANAT 10.02.2022 - 09:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1487+ kez okundu.
 

Teras Noir’ın bu haftaki konuğu Melisa Şenolsun!

Melisa Şenolsun: “Ne zaman seçmediğim bir iş olsa kesin tutuyor”

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in terapi günleri sonrası sohbetlerinden ilhamla yapmaya başladıkları, izleyenleri samimi, eğlenceli ve düşündürücü filtresiz bir dost muhabbetine dahil ettikleri, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ programına bu hafta Melisa Şenolsun konuk oldu.    “Ne zaman seçmediğim bir iş olsa kesin tutuyor”   Melisa Şenolsun, her hafta ilginç sorularıyla konuklarını ters köşe yapan Meriç Aral ve Efe Tunçer’in “Hayatta, hayatı kaçırdığını düşündüğün ya da keşke bu olsaydı dediğin anlar var mı? sorusuna “O kadar çok var ki hatta eğer ben size terapistlik yapacaksam konuları seçmek gerekecek. Doğadaki bütün yanlış kararları ben alıyorum gibi bir hisse kapılıyorum hatta. Ben astrolojiye acayip inanan biriyim; burcum Terazi, yükselenim Akrep, haritam da inanılmaz derecede karışık. Dolayısıyla ben sürekli birçok işten birini seçiyorum ve diğer işler yayınlanmaya başlayınca ‘Evet yine harika bir karar aldım’ diyorum çünkü ne zaman seçmediğim bir iş olsa kesin tutuyor ve o sezon ekranlarda estiriyor. Elbette her zaman kalbimin sesini dinleyerek projeleri seçiyorum ama bu durumdan da kaçamıyorum.” cevabını verdi.   “Film veya tiyatro projelerinde daha özgürsün”   Melisa Şenolsun, Efe Tunçer’in “İşsiz olduğunda kendini daha eksik hissediyor musun?” sorusuna “Zaman zaman eksik bazen de daha dolu dolu…Ama bazen hem ruhumu hem de çevremdekileri beslediğimi hissettiğim de oluyor hani ‘Vay be ben böyle biri miyim?’ de diyebiliyorsun. Çünkü ancak öyle zamanlarda kendini besleyebiliyorsun, hobilerine vakit buluyorsun, bir sürü şey yapıp gerçekten üretebiliyorsun çünkü vaktin oluyor her şeye. Tabii ki film veya tiyatro projelerinde daha özgürsün ve bir alanın var ama dizi işinde çok hızlı ve kısıtlı zamanda üretebildiğin için katabildiğin kadar katmaya çalışıyorsun dolayısıyla yoğunken de yalnızca işini yapmaya odaklanıyorsun.” cevabıyla Meriç Aral ve Efe Tunçer’e dürüst açıklamalarda bulundu.
Melisa Şenolsun: “Ne zaman seçmediğim bir iş olsa kesin tutuyor”

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in terapi günleri sonrası sohbetlerinden ilhamla yapmaya başladıkları, izleyenleri samimi, eğlenceli ve düşündürücü filtresiz bir dost muhabbetine dahil ettikleri, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ programına bu hafta Melisa Şenolsun konuk oldu. 

 

Ne zaman seçmediğim bir iş olsa kesin tutuyor

 

Melisa Şenolsun, her hafta ilginç sorularıyla konuklarını ters köşe yapan Meriç Aral ve Efe Tunçer’in “Hayatta, hayatı kaçırdığını düşündüğün ya da keşke bu olsaydı dediğin anlar var mı? sorusuna “O kadar çok var ki hatta eğer ben size terapistlik yapacaksam konuları seçmek gerekecek. Doğadaki bütün yanlış kararları ben alıyorum gibi bir hisse kapılıyorum hatta. Ben astrolojiye acayip inanan biriyim; burcum Terazi, yükselenim Akrep, haritam da inanılmaz derecede karışık. Dolayısıyla ben sürekli birçok işten birini seçiyorum ve diğer işler yayınlanmaya başlayınca ‘Evet yine harika bir karar aldım’ diyorum çünkü ne zaman seçmediğim bir iş olsa kesin tutuyor ve o sezon ekranlarda estiriyor. Elbette her zaman kalbimin sesini dinleyerek projeleri seçiyorum ama bu durumdan da kaçamıyorum.” cevabını verdi.

 

“Film veya tiyatro projelerinde daha özgürsün”

 

Melisa Şenolsun, Efe Tunçer’in “İşsiz olduğunda kendini daha eksik hissediyor musun?” sorusuna “Zaman zaman eksik bazen de daha dolu dolu…Ama bazen hem ruhumu hem de çevremdekileri beslediğimi hissettiğim de oluyor hani ‘Vay be ben böyle biri miyim?’ de diyebiliyorsun. Çünkü ancak öyle zamanlarda kendini besleyebiliyorsun, hobilerine vakit buluyorsun, bir sürü şey yapıp gerçekten üretebiliyorsun çünkü vaktin oluyor her şeye. Tabii ki film veya tiyatro projelerinde daha özgürsün ve bir alanın var ama dizi işinde çok hızlı ve kısıtlı zamanda üretebildiğin için katabildiğin kadar katmaya çalışıyorsun dolayısıyla yoğunken de yalnızca işini yapmaya odaklanıyorsun.” cevabıyla Meriç Aral ve Efe Tunçer’e dürüst açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.