akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Teras Noir’ın bu haftaki konuğu Birkan Sokullu!

SANAT 08.12.2021 - 08:51, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2516+ kez okundu.
 

Teras Noir’ın bu haftaki konuğu Birkan Sokullu!

‘Masumlar Apartmanı’ ile son zamanlarda güçlü oyunculuk performanları sergileyen Birkan Sokullu, keyif alarak yaptığı aktivitelerden spor geçmişine kadar yaşamına dair farklı detayları mütevazı duruşu ve samimi sohbetiyle Meriç Aral ve Efe Tunçer’le paylaştı.

    Birkan Sokullu:“Hayatım sosyal medyada geçmiyor”    Bu hafta Zorlu PSM’nin 700 kişilik salonundan yaptıkları çekimin heyecanını izleyicilere aktaran her hafta yüksek tempoyla birbirinden farklı konuları konukların dosyalarından çekip çıkaran, samimi bir dost sohbetinin yanı sıra hayattaki deneyimleriyle konuklarını köşeye sıkıştıran Meriç Aral ve Efe Tunçer’in yuvarlak masanın etrafında sunduğu programları Teras Noir’ın bu haftaki konuğu Birkan Sokullu oldu.     Meriç Aral ve Efe Tunçer’in terapi günleri sonrası sohbetlerinden ilhamla yapmaya başladıkları, izleyenleri samimi ve de filtresiz bir dost muhabbetine dahil ettikleri, Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ adlı programına bu hafta Birkan Sokullu konuk oldu.    “Hayatta hep son dakikacıyımdır”   Birkan Sokullu, basketbol kariyerine değinerek “Son saniye üçlüğü mü yoksa etkili bir smaç mı?” sorusunu soran Efe Tunçer’e “Son saniye üçlüğünü daha çok severim. Çünkü hayatta da hep son dakikacıyımdır.” cevabını verdi. Efe Tunçer’in “10 yıldan fazla basketbol oynadın yanılmıyorsam?” sorusuna ise “Daha fazla… 12 yıl oynamışımdır. Çok küçük yaşta başladım, alt yapılarda oynadım; ardından da A takıma çıkma fırsatı yakaladım ve o dönem birinci ligde yer alan bir takımda bir yıl geçirmiştim. Aslında çok profesyonel bir basketbolcu olmak istiyordum ama bir sene boyunca sadece 50 sn süre alınca çok teşekkür ettim ve ‘İyi günler’ deyip okul takımında oynamaya devam etmeye karar verdim.” cevabıyla Meriç Aral ve Efe Tunçer’i kahkaha krizine boğdu.
‘Masumlar Apartmanı’ ile son zamanlarda güçlü oyunculuk performanları sergileyen Birkan Sokullu, keyif alarak yaptığı aktivitelerden spor geçmişine kadar yaşamına dair farklı detayları mütevazı duruşu ve samimi sohbetiyle Meriç Aral ve Efe Tunçer’le paylaştı.
 

 

Birkan Sokullu:“Hayatım sosyal medyada geçmiyor” 

 

Bu hafta Zorlu PSM’nin 700 kişilik salonundan yaptıkları çekimin heyecanını izleyicilere aktaran her hafta yüksek tempoyla birbirinden farklı konuları konukların dosyalarından çekip çıkaran, samimi bir dost sohbetinin yanı sıra hayattaki deneyimleriyle konuklarını köşeye sıkıştıran Meriç Aral ve Efe Tunçer’in yuvarlak masanın etrafında sunduğu programları Teras Noir’ın bu haftaki konuğu Birkan Sokullu oldu.

 

 

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in terapi günleri sonrası sohbetlerinden ilhamla yapmaya başladıkları, izleyenleri samimi ve de filtresiz bir dost muhabbetine dahil ettikleri, Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ adlı programına bu hafta Birkan Sokullu konuk oldu. 

 

“Hayatta hep son dakikacıyımdır”

 

Birkan Sokullu, basketbol kariyerine değinerek “Son saniye üçlüğü mü yoksa etkili bir smaç mı?” sorusunu soran Efe Tunçer’e “Son saniye üçlüğünü daha çok severim. Çünkü hayatta da hep son dakikacıyımdır.” cevabını verdi. Efe Tunçer’in “10 yıldan fazla basketbol oynadın yanılmıyorsam?” sorusuna ise “Daha fazla… 12 yıl oynamışımdır. Çok küçük yaşta başladım, alt yapılarda oynadım; ardından da A takıma çıkma fırsatı yakaladım ve o dönem birinci ligde yer alan bir takımda bir yıl geçirmiştim. Aslında çok profesyonel bir basketbolcu olmak istiyordum ama bir sene boyunca sadece 50 sn süre alınca çok teşekkür ettim ve ‘İyi günler’ deyip okul takımında oynamaya devam etmeye karar verdim.” cevabıyla Meriç Aral ve Efe Tunçer’i kahkaha krizine boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.