akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

TEB’den 3 Ay Ertelemeli “Yeni Yıl” Kredisi

EKONOMİ 17.12.2020 - 14:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1930+ kez okundu.
 

TEB’den 3 Ay Ertelemeli “Yeni Yıl” Kredisi

    Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni yıla girerken tüm ihtiyaçların daha kolay karşılanması için 36 ay vadeye kadar 1.35’ten başlayan faiz oranında yeni bir kampanya başlattı. TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “TEB müşterisi olsun veya olmasın vatandaşlarımızın rahat etmesi ve borçlarını tek bir yerde toplaması için 3 aya kadar ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyamızı sunduk. Findeks notuna göre farklı tutar ve vadelerde değişen faiz oranlarında ihtiyaç kredisi kampanyasına dileyen herkes şubelerimiz veya dijital bankacılık kanallarımız üzerinden başvurabiliyor” dedi.    3 ay ile 36 ay arasında değişen vade ve 3 ay erteleme imkanı sunan “Yeni Yıl” kredisinden yararlanmak isteyen herkes başvurularını TEB Şubelerinden, CEPTETEB İnternet Şubesi’nden, CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan ve Çağrı Merkezi kanallarından yapabiliyor.       Kredi Türü Kredi Tutarı Kredi Vadesi (Ay) Aylık Akdi Faiz Oranı Aylık Taksit Tutarı  Kredi Tahsis Ücreti  (BSMV dahil) Sigorta Efektif Yıllık Faiz Oranı / Yıllık Maliyet Oranı  TEB'den Yılbaşı Kredisi Kampanyası 15.000 ₺ 36 1,35 553,18 ₺ 78,75 ₺ 884,22 ₺ 21,7275 İşbu tablolar eşit taksitli kredi tutarları için 1850 Findeks notu baz alınıp (Findeks notuna göre faiz oranlarıdeğişebilir) örnek olarak oluşturulmuştur. Vade ve tutarlara göre  faiz oranı değişiklik gösterebilir. Sigorta bedeli Yıllık Kredi Koruma Hayat Sigortası primi olup poliçe kredi vadesi boyunca geçerlidir; poliçe primi müşterinin yaşı, kredi taksit tutarı, faiz oranı, kredi vadesine göre değişiklik gösterebilir. Kredi vadesi, vade ertelemeli dönem dahil en fazla 36 ay olabilir. Efektif  Aylık ve Efektif Yıllık Faiz Oranına / Yıllık Maliyet Oranına  kredi tahsis ücreti ve yasal vergiler dahil edilmiştir. Minimum kredi tutarı 1.000 TL’ dir. Sigorta masrafı yıllık maliyet oranı hesabına dahil edilmemiştir. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının 0,5’i kadar alınmaktadır. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. TEB kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.  Güncel faiz oranları için www.teb.com.tr. adresini ziyaret edebilir veya size en yakın TEB şubelerine başvurabilirsiniz.

 

 

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni yıla girerken tüm ihtiyaçların daha kolay karşılanması için 36 ay vadeye kadar 1.35’ten başlayan faiz oranında yeni bir kampanya başlattı. TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “TEB müşterisi olsun veya olmasın vatandaşlarımızın rahat etmesi ve borçlarını tek bir yerde toplaması için 3 aya kadar ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyamızı sunduk. Findeks notuna göre farklı tutar ve vadelerde değişen faiz oranlarında ihtiyaç kredisi kampanyasına dileyen herkes şubelerimiz veya dijital bankacılık kanallarımız üzerinden başvurabiliyor” dedi. 

 

3 ay ile 36 ay arasında değişen vade ve 3 ay erteleme imkanı sunan “Yeni Yıl” kredisinden yararlanmak isteyen herkes başvurularını TEB Şubelerinden, CEPTETEB İnternet Şubesi’nden, CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan ve Çağrı Merkezi kanallarından yapabiliyor.

 

 

 

Kredi Türü

Kredi Tutarı

Kredi Vadesi (Ay)

Aylık Akdi Faiz Oranı

Aylık Taksit Tutarı 

Kredi Tahsis Ücreti  (BSMV dahil)

Sigorta

Efektif Yıllık Faiz Oranı / Yıllık Maliyet Oranı 

TEB'den Yılbaşı Kredisi Kampanyası

15.000 ₺

36

1,35

553,18 ₺

78,75 ₺

884,22 ₺

21,7275

İşbu tablolar eşit taksitli kredi tutarları için 1850 Findeks notu baz alınıp (Findeks notuna göre faiz oranlarıdeğişebilir) örnek olarak oluşturulmuştur. Vade ve tutarlara göre  faiz oranı değişiklik gösterebilir. Sigorta bedeli Yıllık Kredi Koruma Hayat Sigortası primi olup poliçe kredi vadesi boyunca geçerlidir; poliçe primi müşterinin yaşı, kredi taksit tutarı, faiz oranı, kredi vadesine göre değişiklik gösterebilir. Kredi vadesi, vade ertelemeli dönem dahil en fazla 36 ay olabilir. Efektif  Aylık ve Efektif Yıllık Faiz Oranına / Yıllık Maliyet Oranına  kredi tahsis ücreti ve yasal vergiler dahil edilmiştir. Minimum kredi tutarı 1.000 TL dir. Sigorta masrafı yıllık maliyet oranı hesabına dahil edilmemiştir. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının 0,5’i kadar alınmaktadır. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. TEB kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.  Güncel faiz oranları için www.teb.com.tr. adresini ziyaret edebilir veya size en yakın TEB şubelerine başvurabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.