akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Tatil öncesi yetkili servis bakım kampanyaları

TEKNOLOJİ 02.06.2022 - 22:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2201+ kez okundu.
 

Tatil öncesi yetkili servis bakım kampanyaları

Yaz aylarının gelmesiyle, tatil planları yapılmaya başlandı. Nissan, seyahatlerde araç kullanıcıları ve çevre için güvenli yolculuğa dikkat çekiyor. Yetkili servislerde sunulan orijinal ekipman ve yedek parçalar sürücü, çevre ve araç sağlığı için önem teşkil ediyor. Akıllı sürüşün öncüsü Nissan, yaz tatili seyahatlerinin yaklaştığı bu günlerde aracını kapsamlı bir bakımdan geçirmek isteyenleri sevindirecek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 5 yaş üzeri Nissan araçlara özel 879TL’den başlayan motor yağı, yağ filtresi, karter tapa pulu değişim paketi Nissan Yetkili Servisleri’nde sunuluyor. Nissan Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Salih Çiçek, yaz aylarında bireysel araçlarıyla yolculuğa çıkacak araç kullanıcıları için açıklamada bulundu. Çiçek; “Seyahatlerin sıklaşması ve şehirlerarası yolculukların artacağı bu dönemde araçlar için periyodik bakımların doğru ve zamanında olması önem teşkil ediyor. Öncelikle araç içi yolcuların güvenliği ve takiben çevre güvenliği için dikkat edilmesi gerekiyor. Araçlarda oluşabilecek kalıcı hasarlardan korunmak için periyodik bakımların düzenli yapılması ve orijinal yedek parça kullanımına özen göstermek gerekiyor. Ayrıca üreticiler tarafından bildirilen her türlü yazılım güncellemeleri de yapılarak konforlu ve güvenli sürüş sağlanıyor.” dedi. Bu avantajlı kampanya ile araçlarının bakımlarını Nissan yetkili servislerinde yaptıranlar yaz seyahatlerine içleri rahat ve güvenli şekilde çıkacaklar. Üstelik araçlarının değerini de korumuş olacaklar.                                                                                                         Kampanya hakkında detaylı bilgi için Nissan Türkiye Mobil Uygulaması veya www.nissan.com.tr web sitesi ziyaret edilebilir.

Yaz aylarının gelmesiyle, tatil planları yapılmaya başlandı. Nissan, seyahatlerde araç kullanıcıları ve çevre için güvenli yolculuğa dikkat çekiyor. Yetkili servislerde sunulan orijinal ekipman ve yedek parçalar sürücü, çevre ve araç sağlığı için önem teşkil ediyor.

Akıllı sürüşün öncüsü Nissan, yaz tatili seyahatlerinin yaklaştığı bu günlerde aracını kapsamlı bir bakımdan geçirmek isteyenleri sevindirecek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 5 yaş üzeri Nissan araçlara özel 879TL’den başlayan motor yağı, yağ filtresi, karter tapa pulu değişim paketi Nissan Yetkili Servisleri’nde sunuluyor.

Nissan Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Salih Çiçek, yaz aylarında bireysel araçlarıyla yolculuğa çıkacak araç kullanıcıları için açıklamada bulundu. Çiçek; “Seyahatlerin sıklaşması ve şehirlerarası yolculukların artacağı bu dönemde araçlar için periyodik bakımların doğru ve zamanında olması önem teşkil ediyor. Öncelikle araç içi yolcuların güvenliği ve takiben çevre güvenliği için dikkat edilmesi gerekiyor. Araçlarda oluşabilecek kalıcı hasarlardan korunmak için periyodik bakımların düzenli yapılması ve orijinal yedek parça kullanımına özen göstermek gerekiyor. Ayrıca üreticiler tarafından bildirilen her türlü yazılım güncellemeleri de yapılarak konforlu ve güvenli sürüş sağlanıyor.” dedi.

Bu avantajlı kampanya ile araçlarının bakımlarını Nissan yetkili servislerinde yaptıranlar yaz seyahatlerine içleri rahat ve güvenli şekilde çıkacaklar. Üstelik araçlarının değerini de korumuş olacaklar. 

                                                                                                      

Kampanya hakkında detaylı bilgi için Nissan Türkiye Mobil Uygulaması veya www.nissan.com.tr web sitesi ziyaret edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.